Horoskop pro každé znamení na 41. týden roku 2022 od 10.10. do 16.10.2022

09.10.2022 14:22

Beran

Všechno by bylo lehčí, kdybyste nemuseli řešit finance. Čekejte významně dobré zprávy. Rodinné záležitosti vám připomenou, že nemůže být všechno růžové. Na partnerské souznění se ale můžete spolehnout. Také na schopnost prosadit si své.

 

Býk

Od začátku týdne se snažíte přistupovat k věcem jinak. Překonáte více překážek, než se objeví dobrá zpráva. K řešení čekají i finanční otázky a nelekejte se, povedete si skvěle. I když jste ještě trochu vzdálení realitě, máte dobře našlápnuto.

 

Blíženci

Už víte, že s některými lidmi nebo věcmi nepohnete. Každý pokus přinese jen mrzutost. Ovšem skvělý nápad podobný osvícení vám vyladí myšlenky úplně jiným směrem. Naberete dech a zorganizujete něco, o čem se vám ani nezdálo.

 

Rak

Ve snaze zavděčit se svým milým na jedné straně a plnit očekávání nadřízených na straně druhé, se můžete dost unavit. Dobrá zpráva od přátel vám výrazně zvedne náladu. Víkend si užijete radostně, po neděli pozor na nedorozumění.

 

Lev

Chytli jste novou inspiraci, teď jen vše začít realizovat. I když znáte své pracovní kvality a víte, že všechno nakonec zvládnete, objeví se důvody k obavám. Překážky, zhoršená komunikace a velká očekávání nadřízených. Důvěřujte si.

 

Panna

Máte jasné představy, ale nenacházíte prostor pro jejich realizaci. Nečekaná dobrá zpráva vám vylepší víkend. Příjemný obrat budete vnímat i v práci. Jen při rozhovorech s partnerem se můžete míjet. Nehledejte shodu, stačí, když se respektujete.

 

Váhy

Pokračujete v úspěšném běhu, skvěle využijete svůj šarm a schopnost dostat lidi na svou stranu. O víkendu byste potřebovali prostor na práci, ale jiné aktivity budou silnější. Přijde únava a chvíli potrvá, než se vám tempo vrátí.

 

Štír

Stále jakoby za oponou, řídíte svět, své touhy a přitom stihnete ještě pomáhat tam, kde nemusíte. Partnerská dělení o péči může být tentokrát náročnější. Pamatujte, že emoční poryvy vás dopředu neposunou.

 

Střelec

Své projekty posouváte dál, pokusíte se ovlivnit i místa, kam vaše kompetence už nesahá. Doma stále pocit, že je vše mimo logiku, i když s partnerem podniknete super akce. Náhlou únavu řešte odpočinkem. Regenerace bude rychlá.

 

Kozoroh

Užívejte si úspěch, je potřeba vnímat vše, co vychází. Protože těch stinných stránek bude také dost. Překážky způsobené financemi zvládnete lehce. Domluvy s partnerem a s dětmi si mohou vyžádat mnohem více energie.

 

Vodnář

Povede se vám více věcí najednou. Zásluhy nespočítáte, něco jde super bez vašeho přičinění. Potřeby rodiny ovšem nevyladíte úplně nejlépe. I tam přijde šťastný okamžik spíše zvenčí. Po víkendu dostanete hromadu nových úkolů.

 

Ryby

I když všechno plyne celkem úspěšně, vy to jaksi nevidíte. Jste zmatení a takové mohou být i vaše kroky. Jestli vás někdo popostrčí k aktivitě, jděte do toho. Bude se vám líbit, cokoli podniknete. Máte potenciál úspěchu.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 41. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: