Horoskop pro každé znamení na 40. týden roku 2022 od 3.10. do 9.10.2022

02.10.2022 10:47

Beran

Domluvy s partnerem budou najednou mnohem snadnější. Shoda názorů vás přiměje upravit některé plány. Po přemýšlivém víkendu vykročíte poněkud halasně a představíte svůj nový projekt. Komunikační kotrmelce budou součástí.

 

Býk

Zvládnete spoustu pracovních úkolů, najdete podporu a pomoc ve své blízkosti. Záležitosti s dětmi ovšem musíte vyřešit sami. Procvičíte si trpělivost a důslednost. Zjistíte, že je potřeba přehodnotit své plány a také to uděláte.

 

Blíženci

Smysl pro tvůrčí přístup a zábavu vám nelze upřít. Okolí potěšíte, ovšem rodina je teď nastavená trochu jinak. Naloží vám celkem slušný náklad, čekají vás rozhodnutí i příkazy. Aktivně vymyslíte, co dál a znovu najdete prostor pro své radosti.

 

Rak

Další velmi aktivní týden, který vám nedovolí odpočívat. Budete si užívat rodinu i práci kolem domova, pokusíte se zvládat úkoly a potřebné lidi, kteří se budou stále vynořovat. Pracovně odstartujete něco jinak, nově.

 

Lev

Máte pocit mnoha starostí, ale můžete je velmi rychle zredukovat. Finance neřešte, vyřeší se samy. Pracovní úkoly zvládnete s trochu větším nasazením. Úleva se dostaví v podobě novinek. S někým si moc pěkně popovídáte

 

Panna

Těžko vám vysvětlit, že všechno jde dobře. Budete nároční, kritičtí a také lehce provokující. Ovšem do cíle dotáhnete všechno, pro co se rozhodnete bojovat. Jakkoli se vám daří zvládat osobní finance, v oblasti půjček je nutná změna strategie.

 

Váhy

Držíte si tempo a zvládáte spoustu věcí v krátkém čase. Nerozhodí vás překážky nastavené dětmi či rodinou, udržíte si optimistickou víru ve výsledek svého snažení. Větší přehodnocení situace vás čeká na poli partnerském.

 

Štír

Celkem nenápadně zvládáte hromadu činností, bez rozruchu si poradíte v situacích, kde by se ostatní sesypávali. Trochu napjatější víkend vyústí v nastolení nových pravidel či předsevzetí. Skutečně byste měli více odpočívat.

 

Střelec

Vrací se vám investovaná energie z předchozích dnů. Vyjdou plány, které jste sestavili, podrží vás lidé, na které jste spoléhali. Na domácí půdě je ovšem situace jiná, pro vás málo čitelná. Někomu chybí soudnost a někomu disciplína.

 

Kozoroh

Působíte na mnoha místech naráz. Naložili jste si celkem slušnou dávku úkolů a touha dostat se z toho se ctí vám nedovolí odpočívat. Budete úspěšní. Jen doma bude potřeba něco udělat nově, přerozdělit povinnosti, upravit postoje.

 

Vodnář

Orientujete se v situaci kolem lépe než kdo jiný. Nabíráte tempo i přes překážky, které nemizí. Máte před sebou spoustu úkolů a zásadních rozhodnutí. Budete řešit, jak jemně vyjádřit silný nesouhlas. Váš postoj určí další kroky.

 

Ryby

Snový svět se promítne do skutečnosti, něco většího se vám vyplní. Budete přehodnocovat kroky, přepočítávat finance. Dohady s partnerem vás sice neposunou, ale něco si ujasníte. Dobrá zpráva se podepíše na konečném rozhodnutí, co dál.

 

zdroj.Horoskop pro každé znamení na 40. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: