Horoskop pro každé znamení na 4. týden roku 2023 od 23.1 do 29.1.2023

22.01.2023 11:04

Beran

Své plány neprozradíte a dobře děláte. Nevyjdou. Najdete pro sebe rozumné vysvětlení a okamžitý náhradní program. Trochu zpomalíte, zjemníte a dovolíte vesmíru, aby si zrealizoval, co chce. Výsledek bude váš benefit.

 

Býk

Zjistíte si, co je pro vás výhodné a podle toho začnete sestavovat další plány. Užijete si boj svých myšlenek a přání, logika vyvrátí vše, co byste chtěli nejvíce. Víkend přinese příjemnou změnu. Nemožné dostává prostor. Užijte si svou radost.

 

Blíženci

Jste připraveni dělat cokoli, jen když se nebudete muset zabývat prací. Ta prostě nějak dopadne. Přátelé vás mohou rozladit, ale stále je tady někdo, s kým si můžete vychutnat svou jedinečnost. Zklidnění vám prospěje. Po víkendu poznáte, jak bylo potřebné.

 

Rak

Spousta mluvení a přemýšlení a organizování nejen vlastních myšlenek. Finance vyřešíte, i když vás bude stále přepadat obvyklé, co když… Myšlenky nezastavíte témata čekají ve frontě. Víkend bude konečně jiný.

 

Lev

Sami pořešíte záležitosti související s majetkem. Názorově trochu narazíte, ale nepřekvapí vás, že někdo nechápe, co je správné. Partner může o víkendu nabourat vaši harmonii. V duchu mu dáte za pravdu a uděláte, co je potřeba.

 

Panna

Pracovně domluvíte všechno skvěle. Také děti vám budou rozumět. Ovšem domluvu s partnerem jako by zastřela mlha. Nemá smysl se snažit. Opřete se do činností, které vám jdou. Uděláte obrovský skok na cestě k cíli.

 

Váhy

Rozhovory na domácí půdě budou úspěšné, i když témata nemusí být úplně jednoduchá. S partnerem budete hledat střední cestu. Oba si uvědomíte jisté omezení. Atmosféra zjemní, nastane příjemný víkend. Nevytahujte pak staré bolesti.

 

Štír

Události se valí a přinesou vám směs různorodých pocitů. Nestihnete se zastavit a utřídit si, co je dobré a co vám nevyhovuje. Reakce odložte, až budete mít sami jasno. Nebojte se. Tempo ustojíte a intuitivně uděláte správná rozhodnutí.

 

Střelec

Komunikace s partnerem je skvělá, ale jiná spojení hladkost nevykazují. Práci komplikují nutné ekonomicky výhodné změny. Nemáte rádi omezení. Nebudete mít chuť je autoritativně prosazovat. Dýchejte zhluboka, meditujte.

 

Kozoroh

Máte připravenou spoustu rozhodnutí a pokynů. Nedá se říct, že vám lidé kolem budou rozumět. Doma si užijete nesouhlasné emotivní reakce, všude jinde spíše hluché nic. Něco uděláte sami a něco prosadíte z pozice síly.

 

Vodnář

Snažíte se organizovat své aktivity ke spokojenosti všech, a samozřejmě to nefunguje. Zbavte se této ambice. Seřaďte si své úkoly podle důležitosti. Zbavíte se částečně výčitek, že nejste naráz na více místech. Pamatujte na své cíle.

 

Ryby

Můžete být plní světla, ale dáte přednost pochybnostem. Naštěstí vás ze splínu vyvede hromada drobných povinností, které už nelze odkládat. Zaměstnají vás peníze, dotahovat budete resty v komunikaci. Buďte důslední.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 4. týden roku 2023 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: