Horoskop pro každé znamení na 38. týden roku 2022 od 19.9. do 25.9.2022

18.09.2022 10:39

Beran

Snaha udělat hodně práce v krátkém čase se vyplatí. Budete sice nervózní a unavení, ale konečně si budete moci ze seznamu povinností odškrtnout věci, které tam dlouho strašily. Nepokoušejte se všechno vysvětlit. To se nevyplatí.

 

Býk

I když ještě není čas uvolnit se, ve vzduchu cítíte důvody k lepší náladě. Finance opravdu neřešte, využijte přednosti, kterých jste si vědomi. Pracovní záležitosti zvládnete podle svých představ. Vylepšení vztahů bude příjemné.

 

Blíženci

Je potřeba udělat pořádek v mnoha věcech. Budete velmi důrazní, proto můžete častěji narazit na nesouhlas. Rozhodně si užijete i zábavu a radost. Zdrojem mohou být děti. Buďte opatrní, pokud jde o přátelské rady.

 

Rak

Vaše vstřícnost je nekonečná, obětavě budete pomáhat a podporovat všude, kde to považujete za potřebné. Pozor ovšem tam, kde o pomoc nejste žádaní. Komunikace zaskřípe a vás bude mrzet, že dobrý záměr nemá úspěch.

 

Lev

Přepočítáváte tok svých financí a výsledek se vám vůbec nelíbí. Snaha mít zajištěný klid je marnost. Podívejte se kolem sebe, nabízí se mnoho možností, jak se bavit a užít si život. Návštěvy i výlety budou více než příjemné.

 

Panna

Spousta plánů i rozdělaných projektů vás drží v akci. Odpočinek rozhodně nečekejte. Potvrdíte si ale, jak dobří jste, jak moc jste schopní ve stresující situaci navýšit svůj výkon. Pochválit se můžete sami, ale ocenění přijde i zvenčí.

 

Váhy

Ve víru událostí je těžké rozlišovat, co je důležité a co můžete klidně přeskočit. Budete plní odhodlání, nadchnete se pro mnoho aktivit. Některé z vašich přesvědčení budete přehodnocovat. Také partnerský vztah byste rádi nějak vylepšili.

 

Štír

Dlouhodobé plány padají, je čas začít budovat nové. Budete hodně přemýšlet a začnete stavět základy. S partnerem můžete řešit neshodu v představách. Nespěchejte, netlačte, hledání společného řešení potřebuje čas.

 

Střelec

Nemůžete se zbavit pocitu, že vás něco brzdí. Předvedete se v těchto dnech v tom nejlepším světle, ale budete postrádat podporu či pochopení u partnera. Radost najdete u dětí, potěšit vás mohou odpočinkové aktivity.

 

Kozoroh

Všude kolem napětí a potíže, ale vám se daří elegantně protancovat mezi nástrahami, které dny přináší. Vede vás jasná představa o tom, jak má vše fungovat. Na domácí půdě je spousta práce a potřebovali byste více podpory.

 

Vodnář

Houpavá atmosféra kolem vás už sice nepřekvapí, ale unavuje vás. Snažíte se držet v rukou vše pevně, a zase se objeví fakta, která jste nečekali. V oblasti financí vám nevychází plánování a cítíte, že je potřeba změnit strategii.

 

Ryby

Spousta skrytých radostí vám usnadňuje vypořádat se s tím, co přináší všední dny. Máte příležitost plnit si nějaký sen. Domluva s partnerem je v těchto dnech náročná, ale najdete cestu, jak si nenásilně prosadit to své.

 

zdroj Horoskopy – Jen pro ženy – OnaDnes.cz (idnes.cz)

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: