Horoskop pro každé znamení na 31. týden roku 2023 od 31.7 do 6.8.2023

30.07.2023 10:20

Beran

S lehkým uvolněním napětí a se objeví řada drobností, které si vyžádají pozornost. Nic nemůžete odkládat ani delegovat na druhé. Protrénujete si výdrž i pokoru. Někdo vás zaujme, překvapivé setkání nebo velmi neobvyklá komunikace.
 

Býk

Přehodnocování vlastních postojů vám trvá dost dlouho. Přitom je před vámi tolik zásadních úkolů, do kterých se máte pustit. Neprodleně. Domácnost chce své a děti vám odpočinek rozhodně nedopřejí. Uberte na přísnosti, hrajte si.
 

Blíženci

Když už jste něco rozhodli, nesnažte se to jakkoli uhlazovat nebo měnit. Rychlý postup je pro vás výhodnější. Čeká vás méně příjemná povinnost, statečně ji zvládnete. Informace si ověřujte dvakrát. Ve vzduchu je nedorozumění.
 

Rak

Utratíte peníze, opotřebíte nervy, ale ke klidu se nepropracujete. Musíte změnit taktiku. Nádech a trpělivost a neaktivita. Je to těžké, ale nesnažit se všechno tlačit vás opravdu dovede do cíle rychleji. Nedělejte ovšem nic, co nechcete.

 

Lev


V dobré víře tlačíte na věci, které si nakonec vyžádají přehnané množství vaší energie. Budete smlouvat ceny, přesto počítejte s větší útratou. Plánované aktivity budou zátěží bez bonusu, a naopak, ty spontánní vás skvěle pobaví.
 

Panna

Potřebujete odpočinek a soustředění na sebe. Zvládnete najít prostor a povinnosti nakonec prostřídají chvíle příjemné a posilující. Požadavky partnera se pokuste nehodnotit, i když domluva nebude jednoduchá. Poradíte si.

 

Váhy

Jestli startujete nový projekt, připravte se na menší obstrukce. Komunikace může váznout. Místo abyste soustředili energii na svůj cíl, stále vás něco odpoutává. Některé zprávy vás zaskočí. Dopřejte si čas na přemýšlení, než uděláte konečné rozhodnutí.

 

Štír

Rodina, partner, děti, práce. Na všech frontách povinnosti, všude se od vás očekává rada nebo řešení. Až si říkáte, kde je čas pro vás. Hlavně na nic nespěchejte, pracujte v krocích, s rozvahou. Děti potřebují klidnou a cílenou pozornost.

 

Střelec

Nápady a řešení na vás vykukují z více stran. V těchto dnech uděláte krok důležitý pro vás. Nemusíte být úplně nadšení, stačí, že vývoj jde správným směrem. Nové zprávy jsou příznivé. Hlavně nic nevysvětlujte a nechte vše plynout

 

Kozoroh

Dále jedete na letní vlně, chvíli dole, chvíli nahoře. Směs drobností, které vás pobaví a těch, které vás donutí zastavit se, přemýšlet, jednat. Pěkné chvíle si vychutnejte, ty ostatní zvládnete elegantně. Podnikejte jen bezpečné kroky.

 

Vodnář

Houpačkové dny pokračují. Rozhodně se nenecháte zaskočit ani překvapit. Dokonce si hrajete s myšlenkou, že je zábavné nevědět, co přinese další den. Jediným úkolem je držet si klid ve své mysli a využít svou kreativitu.

 

Ryby

Je čas vytahat své kostlivce a začít pomalu jednat. Alespoň si pro své resty udělejte časový harmonogram. Jinak vám nedovolí riskovat tam, kde je volnost žádoucí. Budete se přetahovat o kompetence s partnerem

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 31. týden roku 2023 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: