Horoskop pro každé znamení na 30. týden roku 2023 od 24.7. do 30.7.2023

23.07.2023 11:01

Beran 

Milí Beránci, tento týden budete mít dobrou náladu, v mysli budete vymýšlet vtípky a neustále můžete někoho popichovat. Na to opatrně, ať někoho vztahovačného nenaštvete! V práci se vám vydaří vše, co si v pondělí naplánujete. Jen si dávejte pozor sami na sebe, může hrozit, že s přívalem vtípků zakopnete a upadnete nebo něco rozbijete. Tak pozor, ať neskončíte na chirurgii!

Býk 

Milí Býčci, tento týden je pro vás velmi příznivá doba, kdy byste měli se sebou něco dělat a začít měnit. Pokud se neustále budete zaobírat tím, co je špatně a co se vám vše v životě stalo, ničeho nedosáhnete. Je důležité, ať se zaměříte na svou budoucnost! Máte příznivé dny v oblasti partnerství i v pracovní oblasti (vhodné období pro ty, co půjdou na pracovní pohovor). Budete mít radost!

Blíženci 

Milí Blíženci, tento týden věnujte hlavně sami sobě. Měli byste si udělat radost a relaxovat. Navštivte kadeřnici a třeba něco udělejte se svým vzhledem nebo si zajděte na masáž, která prospěje hlavně vašim nervům, protože jste neustále nachystaní k činnosti a tento týden byste měli více odpočívat. Prostě si vše naplánujte tak, ať se moc nepředřete, když budete muset pracovat nebo řešit nepříjemnosti, tak si vymyslete sami pro sebe odměnu, ať se aspoň trošku motivujete.

Rak 

Milí Raci, tento týden bude pro vás hodně psychicky náročný, budete zažívat stres v práci. Když padnete, okamžitě se znovu zvedněte. Házet vinu na ostatní vám jen přitíží. Snažte se si uvědomit, kde děláte chyby a co můžete více zlepšit. Ke konci týdne vzbudíte obdiv někoho, kdo dokáže ocenit vaši cílevědomost a ocení vás.

Lev 

Milí Lvi, tento týden je pro vás vhodný pro komunikaci s úřady, bankovními institucemi atd. Vyřešíte všechny záležitosti, které neustále stagnují a vám tak vytvářejí další problémy. Pocítíte uvolnění a po dlouhé době radost! Slunce vstoupí do vašeho znamení, proto vám dodá spoustu nové energie.

Panna 

Milé Panny, nic nemusíte řešit, pocítíte sice mírnou stagnaci, ale budete mít ve všech oblastech v životě klid. Pokud se chystáte na dovolenou vězte, že si ji pořádně užijete! Cesta, ubytování vše bude v naprostém pořádku. Můžete se seznámit i se zajímavými lidmi a nezadané Panny mohou prožít letní románek.

Váhy 

Milé Váhy, budete mít asi větší chuť něco vytvářet, prezentovat se, vrhnout se do společnosti či milostných dobrodružství, do tvorby, poučování či plození. V podstatě byste měli mít pocity radostné, bezstarostné a hravé. V jakémkoli smyslu cítíte nějaký přetlak, jehož působením má vzniknout něco nového, ať jde o nový život, originální výtvor či určení směru činnosti.

Štír 

Milí Štíři, tento týden práce zabere téměř všechen čas. Pocítíte větší odpovědnost, silnou sounáležitost a nutnost překonávat a bourat různá omezení či zábrany. Možná, že narazíte na překážky, které vám podlomí kolena, ale nevzdávejte se! I v těžkých životních situacích lze najít řešení a jít zase dál. Pokud jste na dovolené nebudete mít klid můžete mít neustále pracovní telefonáty nebo dotazy, obrňte se proto raději trpělivostí.

Střelec 

Milí Střelci, tento týden se vyhýbejte průměrným jedincům, kteří mají nedostatek víry a talentu. Jen na vás budou parazitovat a vykrádat vaše nápady a vyřčené slova. Udělejte si prostor pro nové lidi kolem sebe. Ti vás svými myšlenky a názory obohatí a vám do života vnikne nové světlo, které vás bude dlouho vést

Kozoroh 

Milí Kozorožci, tento týden si povedete dobře v nastartování, podněcování a rozběhnutí dění a událostí. Budete velice aktivní a ostatním budete udávat tempo a směr, kterým půjdou. Se svou drahou polovičkou můžete řešit bydlení nebo stěhování, ale tak jako tak začnete si plánovat své nové hnízdečko lásky. S vaším partnerem budete prožívat krásné chvíle.

Vodnář 

Milí Vodnáři, jste pořád jako pružinka, která čeká na to až vyskočí. Trošku se zklidněte, nic vám nehrozí! Tento týden bude pro vás velmi odpočinkový a klidný! Občas dostanete nějakou zprávu, ale vězte, že bude pozitivní. Užívejte si léta, sluníčka a usmívejte se na svět! Všechny chmury hoďte za hlavu.

Ryby 

Milé Rybičky, tento týden dostanete výbornou pracovní nabídku, která vás potěší! Proto se nebojte pracovních pohovorů a běžte na ně se vztyčenou hlavou, hlavně se nebojte konkurence. Strach vám může pěkně uškodit. Z pracovních testů se nenechte vykolejit, když nevíte nějakou otázku. Budoucí zaměstnavatele okouzlíte svou osobností.

zdroj: https://www.horoskopyrenata.cz/horoskop-zdarma/?fbclid=IwAR34RWuc8oDLwOsKf2IUysM4rLfIaRqQXPS5J_rW_UPKdcsV7BwA1dtkoRk

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: