Horoskop pro každé znamení na 29. týden roku 2023 od 17.7. do 23.7.2023

16.07.2023 10:15

Beran

Dozvuky únavných aktivit pocítíte ještě pár dnů. Ovlivní vaše plány i očekávání. Pak nastane situace, kdy se zkříží touha s tím, co je potřebné a konečně začnete jednat opět rychle a konstruktivně. Budete úspěšní a velmi spokojení
 

Býk

Vaše zájmy jsou nejspíš v rozporu se zájmy těch, se kterými sdílíte domov. Najít společnou řeč s kýmkoli je teď velmi těžké. Vydržte do víkendu. Karta se obrátí a dařit se bude všechno, na co sáhnete. Jen kritičnost vám zůstane.
 

Blíženci

Korespondence vám zkomplikuje život. Dohody si musíte organizovat důsledněji. Něco nabourá vaši představu, že finance zvládáte. Naštěstí doma půjdou hladce i věci, které se tvářily nezvládnutelně. Potěší vás velké překvapení.
 

Rak

Narůstá ve vás pocit, že zkoušek je moc a že je potřeba vypnout. Budete se rozhodovat, zda polevíte v představách o své dokonalosti a dopřejete si zcela sebestředně harmonické chvíle jen pro sebe. Jestli ano, dobijete baterky.
 

Lev

Přehlížení vašich zásluh vám vadí, ale nedáte to na sobě znát. Touha, aby někdo docenil vaši hodnotu, vás tíží. Nejspíš ale stačí stoupnout si před zrcadlo a nahlas říct, jak dobří jste. Jde totiž o to, vyjádřit uznání sami sobě.
 

Panna

Každá překážka je překonatelná. Zatnout zuby dovedete, tak se nemusíte ničeho bát. Do pátku vydržte, pak přijde uvolnění. Otevřou se možnosti, které by vás nenapadly. Důvěřujte, že všechno je možné a užívejte si každou chvíli.
 

Váhy

I když je potřeba něco urovnávat ve vztahu, tento týden patří k těm veselým. Inspirativní setkání, zajímavá odkrytí zákoutí vlastní duše a silná dávka emocí vás neskutečně nabije energií. Zatoužíte po dálkách. Uděláte nečekané rozhodnutí.
 

Štír

Zábava a péče o děti vám v těchto dnech spíše přidávají práci. Zvládnete většinu problematických kroků, zbytek delegujete na partnera. Pracovní napětí s koncem týdne povolí. Nádech. Nabízí se nečekané zážitky a radost.
 

Střelec

Doladění všeho, co jste v minulém týdnu nastartovali, si vyžádá soustředění. Prosadíte dobrý nápad, najdete příležitost blýsknout se. Znáte své limity, přesto se rozhodnete udělat odvážný krok. Následky budou lepší, než čekáte
 

Kozoroh

Chvílemi se zdá, že vám dojdou síly. Máte za sebou spoustu práce, opravdu se snažíte ze sebe dostat maximum. Tak bude fajn, když vás někdo zastaví a ukáže vám nové možnosti. Otevřete se radostem, které jste si dříve nedopřáli.
 

Vodnář


Odškrtáváte ze svého seznamu úkolů jednu položku za druhou. Ve chvíli, kdy se můžete uvolnit, teprve začíná prosakovat stopa napětí. Ještě je potřeba některé věci dotáhnout, vyplnit přání partnera a pak si konečně najdete chvíle jen pro sebe.
 

Ryby

Schopnost koncentrace se zlepšuje, neklidné myšlenky se zvolna usazují. Máte před sebou příjemné setkání, dostane se vám inspirace. Můžete zahájit činnost, kterou nějakou dobu plánujete. Nové zprávy podpoří váš úspěch.
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: