Horoskop pro každé znamení na 24. týden roku 2023 od 12.6 do 18.6. 2023

11.06.2023 10:13

Beran

Netrpělivost i napětí poznamená všechny situace. Přesto sklidíte úspěch, podaří se vám něco, v co jste ani příliš nevěřili. Skvělá komunikace vás dovede na startovní čáru nového projektu. K dětem se snažte být laskaví a trpěliví.
 

Býk

Před vámi je více událostí, je proto potřeba si promyslet, jak svou pozornost rozdělíte. Domácí záležitosti moc nepřesunete, prostor pro sebe si musíte vybojovat. Přátelé vám přinesou překvapení i rozčarování. Přehodnotíte plány.
 

Blíženci

Čeká vás příval informací. Můžete mít pocit, že se odehrálo něco, co jste nechtěli. Role oběti vám ale sedět nebude a vezmete kormidlo do svých rukou. Jasně dáte najevo, jakým směrem jdete vy. K někomu budete hodně razantní.
 

Rak

Máte sklon vše příliš rozebírat a hledat různé varianty řešení. Unavíte tím lidi kolem sebe. Místo podpory dojdete k poznání, že rozhodnout se musíte vždy sami. Uděláte nečekaně nové kroky, překvapíte nakonec i sebe.
 

Lev

Budete vytížení a jen těžko najdete prostor navíc pro činnosti, ke kterým jste se zavázali. Slibů je více, než zvládnete splnit. Postojem mrtvého brouka ovšem popudíte, proto volte otevřené jednání. Máte potenciál udělat dobré dohody.
 

Panna

Všichni chtějí pozornost a důkladnou péči. Trochu se v tom ztrácíte, a to ke spokojenosti nevede. Když vás nechválí druzí, pochvalte se sami. V pracovní oblasti dochází ke změnám, nový vítr může být pozitivní. Držte se rozumu.
 

Váhy

Starosti a radosti se vám sesypaly na jednu hromadu a někdy musíte přemýšlet, jestli se radovat nebo nadávat. Potřebujete vypnout. Dovolená nebo dlouhý výlet vám poskytne prostor k nádechu a k pocitu, že máte pevnou půdu pod nohama.)
 

Štír

Ve vztahu bublají emoce všeho druhu, spolu s partnerem musíte řešit několik záležitostí najednou. Může jít o domácnost a investice. Zharmonizovat postoje vám potrvá déle než obvykle. Obrňte se trpělivostí, naslouchejte.
 

Střelec

Každodenní povinnosti nabývají na váze a můžete se cítit více unavení. Možná se rozhodnete některou rutinu změnit, možná uděláte něco pro svou kondici, pro zdraví. Ve vztahu je vše nastaveno mnohem lépe. Tam taky budete něco plánovat.
 

Kozoroh

Finanční témata nekončí. Kolísáte mezi možnostmi a stále zvažujete výhodnější variantu. V partnerských debatách čekejte větší dynamiku. Objeví se možnost tvůrčí práce a pokud máte k tvorbě vztah, můžete vyniknout.
 

Vodnář

Unavuje vás, jak dlouho stojíte na prahu velkých změn. Chcete už mít ty kroky za sebou, chcete si už zase žít dny plné otevřených možností. Místo toho stále plníte sloupec úkolů. A partner do seznamu přidává další. Cítíte se svázaní
 

Ryby

Roztříštěná pozornost vás chvílemi mate. Někdy jste ukotvení a víte, co chcete, jindy přemítáte v myšlenkách stovky požadavků a očekávání. Trápí vás, že máte limity. Dovednostní i časové. Nenuťte se ale cokoli dělat silově.
 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: