Horoskop pro každé znamení na 2. týden roku 2023 od 9.1 do 15.1.2023

08.01.2023 10:26

Beran

Příval energie nelze přehlížet, ovšem její využití je zatím spíše nahodilé a zbrklé. Pokusíte se konstruktivně pojmenovat emoce, které vás ovládnou. Nedělejte rychlé závěry ani sliby. Víkend bude silný, ujasníte si, co chcete.

 

Býk

Zdá se vám všechno jednoduché. Budete jednat nezvykle rychle a přímočaře. Až do okamžiku, kdy bude zcela jasné, že jste situaci neodhadli. Asi bude lepší zpomalit. Nic vám neuteče. Ani lidé, se kterými se potřebujete domluvit.

 

Blíženci

Napětí a rozkolísanost, která bude z vašich kroků patrná, se pomalu rozplyne. Zmatek nezmizí, ale udržíte si vnější pevný postoj. Konec konců je to o vás. Kolíkujete hranice, které mají všichni respektovat. I když je následně budete měnit.

 

Rak

Zvažujte své kroky, prověřujte informace. Poznání, že se obětujete zbytečně, vás neposílí. Požadavky a očekávání jsou přehnané. Ovšem inspirují vás k novému vidění situace. Snahu zalíbit se zcela potlačíte a uděláte rázné rozhodnutí.

 

Lev

Podprahově jste nejspíš mrzutí a nespokojení, ale správně cítíte, že není čas dávat to najevo. Pokusíte se získat pro sebe podporu. Rozhodnutí, že si něco uděláte zcela po svém, sdílet nebudete. Jako malé vítězství vám to na chvíli zlepší náladu.

 

Panna

Prožíváte velké pracovní vytížení. Prověříte si, zda vás práce baví nebo jen odčerpává životní sílu. Nabízí se možnost změn, možná i splnění přání. Výhled do budoucnosti dostane nový rozměr. Vaše rozhodnutí bude rychlejší než domluva s partnerem.

 

Váhy

Máte chuť vzít vše zlehka a útokem. Možná to chvíli i půjde, ale čitelnost situace vymizí. Budete nuceni několik položek svého záměru přehodnotit. Nastavení potřeb rodiny a pracovního rozvrhu bude v rozporu. Ale poradíte si.

 

Štír

Touha po harmonii trvá. Čeká vás řešení nekonečné řady drobností. Stále znovu budete vyhlížet zklidnění. V pracovní oblasti se objeví jasnější formování budoucnosti. Sice nebudete úplně nadšení, ale nejistota byla horší.

 

Střelec

Nastavení s partnerem máte skvělé, přesto můžete narazit na podivnou nesrovnalost. Naštěstí víte, jak vše odůvodnit a urovnat. Budete zvažovat investice a nutno říct, že i když se od vás očekává rozhodnutí, doba není ideální.

 

Kozoroh

Nejen okolí, ale i vy sami máte od sebe velká očekávání. Jasně formulujete své nároky. Využijete všechny nabízející se výhody, skvěle zpracujete své okolí. Jen v partnerské oblasti bude něco drhnout. Musíte najít konsensus.

 

Vodnář

V hlavě máte poskládané představy, jak se co bude odehrávat. Pocit, že se blýská na lepší časy, se neodbytně vkrádá do vědomí. Nové nastavení pravidel v práci by mohlo být pro vás výhodné. Doma způsobí větší rozruch děti.

 

Ryby

Všechny novinky hrají pro vás. Jen kdybyste si nenakládali zbytečně moc úkolů. Přiměřené ambice mají šanci na úspěch. V tvůrčí rovině si postavíte novou výzvu. Nesmíte se zaleknout překážek, zdoláte vše, co vám stojí v cestě.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 2. týden roku 2023 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: