Horoskop pro každé znamení na 18. týden roku 2023 od 1.5 do 7.5.2023

30.04.2023 10:08

Beran

Dobrá nálada doznívá, povinnosti se hromadí. I když je stále dost aktivit, které vás baví, budete muset věnovat čas a energii záležitostem nutným a nezábavným. Užijete si náladovost partnera a vlastní kličkování ve společné komunikaci.
 

Býk

Máte hodně povinností, ale v těchto dnech uděláte něco fajn pro sebe. Pohlazení po duši. Přemýšlíte o kariéře, zasníte se, jak byste si ji rádi upravili. Potěší vás přátelé nebo širší rodina. Je na ně spolehnutí. Pozor na upřímnost, ať neublížíte.
 

Blíženci

Zůstáváte uzavření, i když jen málo lidí v okolí si to všimne. Některými razantními kroky jen zastíráte to, o čem nechcete mluvit. Chytře manipulujete s pozorností okolí. Potěší vás dárek nebo dobrá koupě. Také si připíšete pracovní úspěch.
 

Rak


Energie nemizí, startujete stále velmi rychle. Jsou ale věci, které vás přimějí zastavit se, popřemýšlet. Hlavou vám běží vztahové otázky. Zdá se, že vidíte věci nejasně, zkresleně. Konzultace s přáteli nepomohou, ale užijete si zábavu.
 

Lev


Jsou věci, které si budete dělat trochu potají a s radostí. A jiné, kdy se trochu obětujete, přizpůsobíte. Týden plný dějů, práce a překvapení. Pokus blýsknout se v práci nevyjde úplně podle vašich představ. Držte se při zemi.
 

Panna

Snaha o důsledné plnění všech detailů v rámci rutinních činností vás hodně vyčerpává. Činnosti jsou v pořádku, váš kritický náhled na výsledky je už moc. Myšlenky zaměřte na místa a lidi, kteří vás těší. Partner se postará o společný program.
 

Váhy

Ve víru proměn se necítíte ztraceně, i když jsou místa, která ve vás budí respekt. Přesto si držíte své radostné tempo, bavíte sebe i okolí, jiskříte. Některé z pracovních nápadu jsou totálně mimo realitu. Užijte si snění, procitání nebolí.
 

Štír

Hromada emocí souvisí se vztahy. Náročná komunikace i super překvapení se postará o emoční vlny. Omezovat vás budou rodinné záležitosti. A snaha zvládat práci se stoprocentním úspěchem. Objevíte nový zdroj k načerpání sil.

 

Střelec

Pohyblivý, prací nabitý týden. Rutinní záležitosti doplní nečekané úkoly. S těmi byste si poradili hravě. Potíž může přinést komunikace. Manipulativní tlaky ubírají chuť do čehokoli se pouštět. Nic nezkoumejte, nesnažte se všemu rozumět.
 

Kozoroh

Vaše nároky se neumenšují a finanční potřeba vás může tížit. Finance jsou tématem na dlouhou trať. Bude lepší přijmout hned zkraje situaci jako fakt. Je to, jak to je. S partnerem podniknete skvělou akci, nezvykle moc vás mohou potěšit děti.
 

Vodnář

Nejspíš se cítíte jak na kolotoči, který nejde zastavit. Jako v proměně, kterou neurčujete vy. Něco bude nesmírně úžasné, něco vás vytočí. Ale všechno přichází zvenku. Sami určujete jen záležitosti rodinné, a to ne úplně úspěšně.
 

Ryby


Nečekaná příznivá informace ovlivní vaše aktivity. Ovšem čeká vás také jednání a vyřizování, komunikace nemusí být úplně hladká. Provedete menší změny v domácnosti. Pokusíte se udělat si jasno ve financích, ale trochu marně
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: