Horoskop pro každé znamení na 16. týden roku 2023 od 17.4 do 23.4.2023

16.04.2023 11:02

Beran
Zkuste trochu ovládat svou přímočarost. Vaše upřímnost může negativně ovlivnit lidi kolem vás. Také si dejte pozor, za co utrácíte. Těžce vydělané peníze vložené do bezcenných věcí by vás mohly mrzet.

Býk
Život vám nečekaně zavál do cesty někoho z minulosti. Ačkoli se jedná o starou známost, může vám přinést něco nového. Nezavírejte tedy před ni hned dveře a dejte jí šanci vysvětlit, proč se po tolika letech objevila. 

Blíženci
Budete se cítit otupělí a možná vás potkají nějaké zdravotní problémy. Doporučujeme vám odložit namáhavější aktivity. Na konci týdne bude dobrý čas pro investice a začátky nových podnikání.

Rak
Daří se vám, máte skvělé nápady, pořád se něco děje, ale zároveň cítíte, že je toho na vás trochu moc a není, jak z toho utéct. Tady je každá rada drahá. Pokud to jen trochu jde, zpomalte, delegujte práci dál, odpočívejte… Držíme palce.

Lev
Nezadaní Lvi mají právě šanci potkat někoho, kdo vyšle jasné signály o tom, že se mu líbíte. To, že přeskočí jiskra je víc než jasné. I zadané Lvy čeká příjemný týden plný drobných náznaků lásky ze strany partnera či partnerky.

Panna
Co na srdci, to na jazyku. Tím se řídí jeden člen vaší rodiny a vám to čím dál tím více leze na nervy. Možná by ale stačilo dát stranou své ego a přijmout trochu té konstruktivní kritiky. Vám by navíc také neuškodilo být trochu upřímnější.

Váhy 
Budete se cítit šťastně. Vše dosavadní ztráty z posledních dní se mohou proměnit v zisky. V práci vaši nadřízení i kolegové ocení vaši snahu i nové nápady, s kterými přijdete. Nepřátele budete mít pod kontrolou.

Štír
Bude se vám dařit v milostném životě, protože se probouzí nejen příroda, ale přicházejí i jinačí choutky. Uspokojte své potřeby dostatečně, bude vám díky tomu dobře po psychické stránce a budete se cítit uvolněně.

Střelec
Čeká vás jarní únava, proto si dopřejte dostatek spánku, odpočinku a relaxu nejen o víkendu, ale i přes týden. Vynechte náročné fyzické práce a nechte je na jindy. Místo toho se soustřeďte na relax a wellness. Ideální je sauna, vířivka, masáž nebo procházka.

Kozoroh
Růžový úplněk vás ovlivnil kariérně, takže je možné, že jste povýšili, v práci se vám dařilo a jste po profesní stránce spokojení. Nepolevujte ani v následujícím týdnu a udržte si motivaci a výkon na vysoké úrovni. Překvapíte tím sebe i nadřízené, že nepolevujete a jedete dál.

Vodnář
Příměří, které jste v poslední době uzavřeli, vám přineslo nejen vytoužený klid, ale také překvapivé nové přátelství. Možná se přeci jen nadarmo neříká, že co se škádlívá, rádo se mívá. 

Ryby
Váš týden bude opět zalitý úspěchem a štěstí. Jedete na hvězdné vlně a užijte si ji do sytosti. Zkuste vaši energii a úspěch směřovat správně a váš vklad se rozhodně vyplatí. Hezký týden!  

zdroj ŽENA-IN - Úspěch, láska i selhání. Přečtěte si, co pro vás hvězdy plánují v příštím týdnu (zena-in.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: