Horoskop pro každé znamení na 10. týden roku 2024 od 4.3.do 10.3.2024

03.03.2024 10:07

Beran

Zmizí všechna zaváhání, najednou budou mít spád i události, které měly zůstat dlouho neměnné. Možná přijdou nějaké výměny názorů a změny plánů. Rozhodně budete mít vše pod kontrolou, abyste sami udělali velké rozhodnutí.
 

Býk

Držíte si nasazení, a dokonce hlasitě odprezentujete své postoje. Bez ohledu na možné reakce. Profesní zájmy sice nedostanou zelenou, ale jsou oblasti, kde vaše taktika přinese úspěch. Potěší vás přátelé, získáte zajímavé kontakty.
 

Blíženci

 
Máte promyšlené kroky i s tím, že je nehodláte sdílet předem. Nechybí vám odvaha, využijete informace, které se objeví zcela nečekaně. Týden bude nabitý událostmi. Emoční zvraty pročistí vztahy a otevřou nové možnosti.
 

Rak

Podpora v partnerství a společný plán vás potěší. Proberete zásadní otázky. Splácení půjčky nebo daně mohou narušit hladký průběh týdne. Poradíte si, ale zdržení bude citelné. Přesto stihnete realizovat záměr něco změnit, udělat menší restart.
 

Lev

Kondice i chuť do práce vám pomáhá zvládnout více úkolů, než jste běžně zvyklí. Požadavky ze strany partnera vám tu lehkost naruší. Pokuste se neodporovat, ničemu to nepomůže. Finanční rozhodnutí musíte udělat společně a v míru.
 

Panna

 
Cokoli podnikáte sami, čekejte úspěch a radost. Na poli pracovním půjde vše úplně obráceně. Změny, emoce, neochota. Pokuste se najít i tady pro sebe výhodu. Partner bude skvělý rádce. Společně si užijete nápady a plány.
 

Váhy

I když je rodinné zázemí v klidu, s dětmi to úplně jednoduché nebude. Musíte najít cestu ze situace, která vyvstane dost nečekaně. Jestli se věnujete umění, napěťová energie může podnítit vznik zajímavé originální tvorby.
 

Štír

Skvělé dny pro komunikaci byste měli rychle využít. Pracovní úkoly pěkně odsýpají, daří se vám je posouvat s větším nadhledem, než bylo v plánu. Domácí prostředí je naopak nečekaně náročnější. Někdo z členů potřebuje pozornost.
 

Střelec

Finance a aktivity si vás vyžádají zcela beze zbytku. Úspěšné tahy může narušit neúplná komunikace. Hlídejte si termíny a nutnost reagovat na zprávy bez prodlení. Rodina podniká nové věci a všichni si to užijete, i když každý po svém.
 

Kozoroh

 
Máte skvělý instinkt a rychlé reakce. I když se vám podaří nějaký tah, budete si lámat hlavu nad financemi. Nečekané výdaje. Okolí vám fandí, dostanete inspirativní radu. Cílená komunikace vám přinese řešení.
 

Vodnář

Pořádek v hlavě vás zklidní, ale události budou zase rychlejší a barevnější, než to bylo ve vašich plánech. Na všech frontách. Budete pomáhat a zachraňovat a improvizovat. Uděláte si jasno v osobních financích a dopřejete si nějakou radost.
 

Ryby

Cokoli jste si naplánovali nebo vysnili, teď je prostor natolik příznivý, že můžete startovat. Zastavit vás může jen vlastní strach riskovat. Pozor na sklon obětovat se. Dejte tentokrát přednost sobě. Objeví se spousta novinek.
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: