Horoskop pro každé znamení na 10. týden roku 2023 od 6.3 do 12.3.2023

05.03.2023 10:53

Beran

Pocit, že všechno je jaksi složité nebo pracné vám bere chuť aktivně jednat. Můžete se cítit unavení. Nečekaný impuls vás buď postaví na nohy nebo přesvědčí, že musíte odpočívat. Příjemná chvíle ve vztahu vás posílí. Dostane se vám ocenění.
 

Býk

Řešíte finance, snažíte se přeskupit některé své návyky tak, abyste ušetřili. Velmi aktivně budete reagovat na změny, které se stále odněkud vynořují. Domluvené setkání padne, ale náhradní program vám udělá radost.
 

Blíženci

Jste rychlejší, než je právě vhodné. Proto se stane, že uděláte několik přešlapů. Možná jen mávnete rukou, ale nedůslednost vás dožene. Navíc se objeví nové pracovní povinnosti, které musíte stíhat. Radost čekejte od přátel.
 

Rak

Vyhledáváte informace a narážíte spíše na balast, kterým se nechcete zabývat. Přátelé a známí mohou posloužit jako důvěryhodný zdroj. Pracovně zvládnete spoustu věcí. Také získáte nečekané výhody v rámci komunikace
 

Lev

Z klidu vás bude vytrhávat nutnost neustále něco rozhodovat. Finance jsou v pohybu. Zaplavuje vás spousta názorů a myšlenek. Pozor na ukvapenost. Držte se své vize. Ztráty jsou součástí vývoje, i když se věcí vzdáváte neradi.
 

Panna

Na vlnách emocí vícekrát po sobě vystřídáte polohy nahoru dolů. Naštěstí to nezastíní vaši schopnost pragmaticky rozhodovat. Pracovně bude týden náročný. V partnerství se projeví střídání nálad.
 

Váhy

Jestli nejste ve formě, pak jste něco v minulých dnech přehnali. Podle toho si naplánujte, jak získat kondici zpět. Máte u sebe ochránce, využijte je. Finanční projekty můžete plánovat s úspěchem dál. Záměr má potenciál úspěchu.
 

Štír

Dlouhodobou investici, která souvisí s rodinou, teď nevyřešíte. Nemá smysl tlačit. Věnovat se musíte dětem. Osobní zájmy si také vyžádají hodně pozornosti. V rámci komunikace jste něco ztratili, ale celkový přínos je důvodem k oslavě.
 

Střelec

Rodina se stala centrem pozornosti. Musíte sladit potřeby práce a domova, domluvit se s partnerem. Potřebujete trpělivost a vstřícnost, ve vzduchu je nedorozumění. Naštěstí jste v plné kondici a poradíte si. Potěší vás děti.
 

Kozoroh

Říkáte přesně, co chcete. Narážíte na názory druhých a unavuje vás nutnost cokoli dokola vysvětlovat. Zastavte se, je potřeba držet emoce pod kontrolou. Tvůrčí aktivity mají zelenou, tam si užijete radost i růst. Dopřejte si odměnu.
 

Vodnář

Jestli máte v sobě strachy, pusťte je. Máte v ruce karty, kterými můžete změnit běh událostí. Sice se nezbavíte počítání, ale své finance rozdělíte tak, aby vše fungovalo k vaší spokojenosti. Předvedete brilantní komunikaci.
 

Ryby

Máte v sobě rozporuplné pocity a nedovedete vyhodnotit, které jsou podstatné a jestli vůbec odpovídají skutečnosti. I když se zdá, že nic nefunguje, celkově všechno klape. Čeká vás pěkná komunikace, možná dohoda.
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: