ElePele - eshop plný originálních a krásných šperků a dárků vyráběných s láskou.

11.10.2022 16:10

 

Zdobíte se rády? Tuhle otázku žádné ženě nemusím dávat. Je zbytečná. Jasně, že se všechny chceme líbit. Já nejsem výjimkou. Líbím se ráda, a šperky k tomu našemu holčičímu zdobení prostě patří. A nemusí to vždycky být šperky drahé. Můžeme být krásné a přitom si nezruinovat peněženku.

Já si chodím dělat radost na stránku ElePele.com. Je to stránka plná radosti a krásy za velmi přijatelné ceny.

Stránku – nebo chcete li – eshop ElePele.com jsem objevila před čtyřmi lety, a za tu dobu už vím, že tady si prostě vyberu originální kvalitu.

Zakladatelkou úspěšné značky je paní Jana Machačná, designérka, která navrhuje a prodává nádherné (nejen) minerální šperky. Šperky vkusné, moderní a cenově dostupné. Do každého šperku vdechne kousek sebe, kousek lásky ke krásnu a pořádný kus třpytivé krásy.

Mám ráda, když jsou šperky originální. Která žena by také chtěla mít šperky stejné jako všechny ostatní. To na stránkách ElePele nacházím. Originalitu. A taky tak trochu splněná přání o kráse a eleganci.

Například já jsem si vždycky přála šperk s opálem.

Opál je totiž odpradávna symbolem něhy, čistoty a důvěrnosti. Už v dávných dobách byl opál spojován s láskou, vášní, touhou a přitom čistotou a něhou. Kromě toho je opál nádherný. Vím, že opálů je spousta druhů, mě se ale moc líbí modré a bílé opály. Proto jsem doslova zajásala, když jsem objevila na stránce ElePele nádherný šperk s bílým opálem.

Je to jemný náhrdelník s přívěskem. Řetízek je z pozlaceného stříbra, a na řetízku je nádherný kulatý přívěšek s centrálním kamenem opálu (syntetického) a okolo je osázen krystalky Swarovski. Nádhera.

Je přesně takový, jaký jsem si představovala – jemný, a přitom dostatečně výrazný. Není velký, aby upoutával příliš pozornosti, ale přitom si ho hned všimnete.

Zlacení je velmi přirozené – jemné, na první pohled nepoznáte, že se nejedná o zlatý řetízek, ale jen pozlacený. 

Vypadá nádherně a může si ho dovolit každá žena. Cena je velmi příznivá.

Šperk vypadá nádherně k šatům, ale i k halence, košili, nebo svetru. Ten tvar a styl je velmi univerzální a slušivý. Nosit ho může klidně mladá slečna i zralá žena – slušet bude každé z nás. Já jsem nadšená, nosím ho moc ráda. A všude, kam přijdu, si ho všichni všimnou a chválí ho. Přiznávám, že mi to dělá dobře, a mám z toho radost.

 Pokud tedy hledáte tip na dárek pro nějakou ženu, tímhle krásným šperkem nešlápnete vedle.

Jestli si chcete šperk prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: náhrdelník Gold Opal

 

Pokud nechcete kupovat šperk, ale hledáte tip na dárek pro ženu, ale i muže, zkuste svíčku s vtipným nápisem.

Já jsem si vybrala svíčku s nápisem Hořím láskou.

Na výběr je ale více vtipných nápisů – například Rozpal mě všude, Rozpal mě tak, jako nikdo, Přivoň si ke mně, Nažhav mě, Taju z tebe, Tvůj oheň na můj knot, nebo Zapal ve mně oheň.

Všechny texty jsou vtipné, a super tip na dárek pro vaši drahou polovičku. Romantické chvíle ve dvou tak budou mnohem příjemnější, protože svíčka nádherně voní vanilkou.

Svíčky jsou v nádherném skleněném pevném svícnu – jsou to tedy svíčky naprosto bezpečné. Na to si dávejte pozor, protože svícen je u svíčky velmi důležitý. U tohoto svícnu se požáru rozhodně bát nemusíte – leda požáru  - nebo žáru vášně.

Svíčka je z kvalitního sojového vosku, který neobsahuje žádné živočišné produkty, palmový vosk ani pesticidy, herbicidy a toxické materiály. Při hoření se tak nemusíte vůbec obávat žádných škodlivých látek.

Svíčka je velká 7,5 x 7 cm a vydrží hořet poměrně dost dlouho. A ta vůně stojí za to. Relax a pohoda s krásnou vůní, to udělá radost každému.

Šperk i svíčka jsou krásně zabalené – připravené k podarování.

Ještě váháte? Máte jinou představu o tom, co byste chtěli darovat? Pak se mrkněte na ostatní šperky, prstýnky, náhrdelníky, nebo náramky, šperky z polodrahokamů, stříbra, ale i z oceli – tolik něžné krásy na jednom místě.

 Já sama mám tři dcery a moc ráda jim dávám osobní dárky. Šperky jsou velmi osobní dárek, a vždycky udělají radost. Každá z dcer má úplně jiný vkus, přesto si na stránce ElePele vždycky vyberu takový šperk, který se bude líbit, a vyjadřuje osobnost i vkus každé z dcer. To je prostě bezva.

Šperky něžné, originální, designově velmi povedené, jedinečné a přitom jich je tolik druhů, že pro každou z dcer najdu takový, který udělá radost. Tentokrát jsem při hledání radosti našla vysněný šperk i pro sebe.

Protože mám moc ráda minerály, a náramky z minerálů, určitě napíšu Ježíškovi na seznam i nějaký ElePele náramek. Jsou totiž krásné, a originální.

Zatímco na jiných eshopech najdete víceméně stejné náramky, které vypadají jako navlečené korálky a jsou jeden jako druhý, ElePele náramky jsou jiné – každý je něčím dozdobený a vyladěný k  dokonalosti. Každý rok si jeden od Ježíška přeju, a ani letos neudělám výjimku.

Pokud i vy si chcete vybrat nějaký krásný a cenově dostupný šperk, stačí si vybrat po kliknutí zde: eshop ElePele

Pokud si chcete koupit nádherně voňavou svíčku s vtipným nápisem, klikněte zde: svíčky Elepele.

 
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: