Dárkový box plný skvělých cukrovinek za velmi příznivé ceny - to je Mikulášský box od Candylife. Recenze.

15.11.2022 14:37

Mikulášský box.

 

Protože už je polovina listopadu, je nejvyšší čas připravit se na Mikuláše. Já mám ráda pro vnoučky na Mikuláše překvapení. Nerada děti straším, proto spíš zdobíme, a odměňujeme.

Já už jsem na Mikuláše připravená. Mám super mikulášský box od Candylife

Candylife eshop mám vyzkoušený, nakupuji zde pravidelně, a vždycky jsem maximálně spokojená.

Na stránkách Candylife.cz sim můžete objednat hotový Mikulášský box, nebo si ho můžete sami poskládat ze sladkostí, které na stránkách najdete.

Já tedy doporučuji vybrat ten připravený, protože je poskládaný opravdu skvěle. Najdete v něm od každého druhu sladkostí něco – mlsání všeho druhu. Perníčky, bonbony, lízátka, sušenky, a leckdy i sladkosti, které jste nikdy neviděli a neochutnali.

To je další skvělý benefit stránky Candylife. V boxech, ale i ve výběru cukrovinek mají sladkosti jiné, než děti běžně vidí v obchodech.

Jiný typ sladkostí, a jiné obaly. To se dětem líbí – dostanou totiž něco velmi neobvyklého.

A protože nadílku jim přinese čert a Mikuláš, je potřeba, aby nadílka byla neobvyklá – a pro děti o to zvláštnější.

Sladkosti přijdou v hezké papírové bílé krabici s logem Candylife. Pokud chcete nadílku ozvláštnit, můžete box ozdobit obrázky s Mikulášovským motivem - to se dětem bude líbit.

Já mám Mikulášský box v krabici už připravený. Mám vnoučat víc, tak budu objednávat ještě nějaký – pro nejstaršího vnuka už ho trošku upravím podle toho, co vím, že má moc rád – jako třeba preclíky v čokoládě.

To je další výhoda boxů na Candylife – můžete si poskládat svůj box podle vaší chuti. Všem nechutná všechno, proto si svůj box namixujete podle chuti.

U každého boxu, který si vyberete je vždycky i seznam cukrovinek, které v boxu jsou.

Je jich vždycky pořádná dávka, všechny za super ceny.

Díky skvělým cenám má eshop Candylife udělen certifikát Výhodný obchod od portálů Hledej ceny a Sleviště. Víte tak, že to, co nakoupíte, máte za nejvýhodnější cenu.

Pokud vás Mikulášský box zaujal, trošku vám ho přiblížím.

Nebudu vypisovat všechno, co v boxu je – jak už jsem zmínila, seznam cukrovinek najdete na eshopu u boxu podrobně popsaný. Spíše vám vypíchnu to, co zaujalo nejvíc mě, anebo vám sem dám pár fotek produktů, abyste měli představu třeba o obalech.

Nejvíc bych asi chtěla upozornit na malý balíček s Kouzelnou nadílkou – jsou to dva perníky v krásných obalech.

 Na prvním je Mikuláš a anděl, na druhém obrázku jsou čertíci. V kouzelné nadílce jsou i omalovánky a vystřihovánka Oblékni si čertíka, a jedno mikulášské pexeso. Z toho budou mít radost všechny malé děti. Ilustrace jsou krásné.

V balíčku najdete i vynikající marcipán – ten do nadílky patří – je to taková mikulášsko – vánoční cukrovinka. Já ho musím doobjednat, neudržela jsem se a ochutnávám

Vynikající jsou i oplatkové kuličky s arašídovou náplní Lunarki. Jsou lahodné. Můžu to potvrdit na vlastní ochutnání jsem je zkusila. I ty budu muset doobjednat, protože jsem je ochutnala poctivě do poslední kuličky.

 Pokud máte rádi sladkosti, jako já, doporučuji box umístit někam, kde ho nemáte na očích. Ty cukrovinky lákají k ochutnání – a jsou vynikající, tak ať nedopadnete jako já, a nesníte polovinu krabice. Ještě, že jde doobjednat sladkosti znovu zvlášť.

Čímž jsme se dostali k tomu, že nemusíte kupovat boxy jen dětem. Radost udělají každému mlsounovi – ať dítěti, nebo dospělému.

Banánky v čokoládě jsou mezi dětmi jednou z neoblíbenějších sladkostí.

Další sladkosti vám ukážu na fotkách. Je jich opravdu hodně.

Pokud vás box zaujal, můžete si ho prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Mikulášský box.

Pokud si chcete sestavit svůj box, nebo si prohlédnout sortiment eshopu, klikněte zde: eshop Candylife.cz

A teď třešnička na dortu- do konce listopadu 2022 vám přináším slevu 10% na nákup, stačí zadat tento kód: MORA10

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: