testování stolního elektrického grilu Philips

26.10.2016 14:20

 

Stolní elektrický gril Philips

 

Ráda se pohybuji v kuchyni, ráda vařím, a ráda zkouším nové věci. To všechno jsem si užila při testování elektrického stolního grilu Philips.

Vždycky když jdu testovat nový výrobek, trochu se bojím, jestli nebude složité ovládání. To u stolního grilu Philips opravdu není. A tak se všichni můžete pustit do grilování, nebo třeba i do výroby toustů, které jsou z grilu vynikající.

Grilovat můžete buď se zavřeným víkem – to když grilujete maso, s otevřeným víkem nebo gratinovat .

Gril má grilovací desky, které lze snadno vyjmout a umýt. Desky jdou mýt i v myčce, netestovala jsem ale tak dlouho, abych dokázala posoudit, jestli se teflonový povrch na deskách nebude po mytí v myčce smývat. Za tu dobu co gril mám je ale povrch stále stejný, nepoškozený a lehce se v myčce omyje, takže jsem spokojená.

Grilovací desky jsou lehce nakloněné, takže přebytečný tuk může krásně odtékat do přistavené nádobky a maso vám v něm nezůstává ležet. Grilovací desky jsou z nepřilnavého materiálu, maso se na ně nepřichytává a to je velmi příjemné.

Na grilu si termostatem můžete nastavit různé druhy teploty desek podle typu masa nebo potravin, které chcete grilovat – od 70 °C na grilované ryby a zeleninu do 230 °C na grilování masa

Často jsem na grilu dělala různé typy a druhy toustů, takže teplou chutnou a zdravou večeři máte ve chvilce hotovou.

Na přípravu jídla na stolním grilu jsem si zvykla poměrně rychle. Ráda vařím zdravá jídla a hlavně mám ráda rychlou přípravu jídel a to gril poskytuje. Na stole v kuchyni nezabere moc místa, jídlo připravíte velmi rychle – tím, že maso nebo ryby a zeleninu jen do grilu vložíte a zavřete, máte mezitím, než se jídlo udělá čas na přípravu přílohy. Jen jsem oproti návodu měla pocit, že maso musím dělat o něco déle než je psané, aby bylo hotové tak, jak nám to chutná.

Gril Philips je skvělým pomocníkem v kuchyni pro všechny, kdo rádi vaří, mají rádi zdravou a rychlou přípravu pokrmů. Já jsem si testování opravdu užila.

Pokud nevíte, jaký dárek koupit k vánocům, je stolní gril Philips dobrým tipem na dárek.

pokud se chcete více dozvědět o stolním grilu Philips, naštivte přímo stránky výrobce, kde se i dozvíte, kde lze grily koupit za nejlepší cenu.

Stačí kliknout zde: stolní elektrický gril Philips

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: