Stropní sušák Ideal - a starosti se sušení prádla jsou vyřešeny

25.09.2017 13:00

Podzim. Nádherné barevné období, na které se všichni těšíme. Příroda se krásně vybarví, rostou houby – ale podzim má i druhou tvář. A tou je vlhko, mokro, déšť. A v sychravém podzimním počasí nastává problém, kde usušit prádlo. Ne každý má doma sušičku na prádlo. Já ve svém malém bytě na ni nemám ani místo. A tak jsem hledala mezi sušáky na prádlo takový, který nezabere moc místa a je dostatečně velký. A našla jsem.

Firma Benco je přímo odborníkem na sušáky do malých prostor. Vybrala jsem si vytahovací stropní sušák Ideal. Splňuje přesně to, co od sušáku potřebuji – vejde se i do malé koupelny a je na něm dostatek místa. A je za velmi příznivou cenu.

Na eshopu Benco.cz lze vybrat si z několika variant stropního sušáku – podle počtu tyčí (5,6 a 7 tyčí) a podle délky tyčí – záleží jen na vás, jakou délku tyče si vyberete (podle velikosti vaší koupelny).

Návod na instalaci sušáku je přímo u výrobku. Myslela jsem, že ho zvládnu přidělat sama, ale musela jsem poprosit přítele, aby mi navrtal do stropu díry s hmoždinkami. Vysvětlil mi, že je to proto, aby těžké prádlo věšák nestrhlo. To je jediná náročnější věc při instalaci. Pak už věšák jen připevníte, navléknete šňůry se zvonečky a můžete věšet prádlo.  Zvonečky jsou taková bezva vychytávka - zarážka, když si pomocí kladky věšák spouštíte, kam potřebujete. Pro nás menší postavy je to úžasná věc – odpadá natahování se ke šňůrám. Prádlo pověsíte snadno a lehce, po pověšení tyč zase vytáhnete ke stropu a máte v koupelně místo, nevisí vám prádlo po celé koupelně, ale pěkně u stropu. Systém věšení na tyčky je také velmi příjemný, protože se na prádle neobtiskne šňůra a mnohem lépe jde pak usušené prádlo vyžehlit. Možná by bylo fajn, kdyby šňůra, která je součástí výrobku nebyla dodávána jako jednotlivé kusy,ale vcelku, aby si každý mohl nastříhat, jak dlouhé potřebuje, ale to už je jen malý detail, který si upravíte podle své potřeby i u nastříhaných šňůr. Manipulace s věšákem – spouštění tyčí pomocí kladek – je velmi snadné a příjemné. Jsem ráda, že mám v koupelně právě stropní sušák Ideal. Ušetřila jsem si tím spoustu místa, které by mi jinak zabral klasický sušák.

Všem mohu stropní  sušá k Ideal  jen doporučit, je praktický, šetří místo, snadno se manipuluje s tyčemi na věšení pomocí kladek, výšku tyčí s pověšeným prádlem si určíte sami podle své potřeby – je to výrobek, který se prostě povedl. A já děkuji firmě Benco.cz, která mi věšák k recenzi poskytla. Jen s focením jsem měla trochu problém, v malé koupelně mi nešel moc vyfotit, takže některé fotky v recenzi použité jsou z eshopu Benco. cz

stropní sušák koupíte ve variantě dle vlastního výběru po kliknutí zde: Stropní sušák Ideal

 eshop Benco s celou jeho nabídkou naleznete po kliknutí zde: www.Benco.cz

Stropní sušák IDEAL obrázek zdroj:www.Benco.cz
Stropní sušák IDEAL
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: