Smaltovaný hrnec jako z pohádky Hrnečku vař - to je nádobí řady Eco-ceramic

24.04.2017 13:15

Dnes pro Vás testuji smaltovaný hrnec Eco Ceramic .

Na tohle testování jsem se moc těšila. Smaltované nádobí mám moc ráda. Vlastně už když jsem se začínala učit vařit, vařila jsem ve smaltovaném nádobí u babičky. Babička měla smaltované hrnce a misky moc ráda, a láska k nim přešla i na mě. Mám smaltované nádobí také moc ráda, hlavně pro jeho kvalitu, trvanlivost a odolnost vůči poškrábání. Nemám ráda v kuchyni povrchy, na které se špatně podívám, a hned je na nich škrábanec. Tohle smalt nedělá. Samozřejmě od doby, kdy jsem začínala já vařit se smalt vyvíjel a byl inovován. Proto jsem se moc těšila na testování hrnce Eco –ceramic – já mám hrnec o průměru 16 cm, objem 2,1 litrů, síla plechu 1 mm.

Tenhle hrnec mě zaujal v nabídce na první pohled – tedy přesněji řečeno celá řada se mi moc líbí. Je barevně velmi hezky zpracovaná – kombinace červené, bílé a nerezu je velmi sympatická, ozdobí určitě každou kuchyň, nejen tu mou.

A čím je nádobí Eco pramic jiné? Tady nebudu nic vymýšlet, protože složení je pevně dané, tedy bych vám o materiálu s dovolením okopírovala přímo od výrobce )kde taky sehnat lepší informace, než přímo u odborníků):

Nádobí Eco-ceramic je unikátní zejména díky svému dokonalém povrchu „Symbio“. „Symbio“ je povrchem, který byl po dlouhá léta vyvíjen špičkovým technickým týmem firmy BELIS. Při jeho vývoji se vycházelo z bohatých zkušeností s výrobou kvalitního nádobí a moderních trendů v oblasti současné gastronomie.

Povrch Symbio v sobě snoubí ty nejlepší vlastnosti keramického a smaltovaného povrchu: běžným užíváním nezničitelný, extrémně odolný proti mechanickému poškození, rovnoměrně rozvádí teplo při vaření, energeticky šetrný...a mnohé další…

Povrch Symbio však bohužel není non-stick (není nepřilnavý).

V hrnci se mi moc dobře vaří. Vařila jsem v něm hlavně polévku a omáčku, a jsem velmi spokojená. Také pudink a podobné dobrůtky v něm připravíte lehce. Prostě na co si jen vzpomenete.  Nádobí lze použít na všechny typy vařičů včetně indukčních. Nádobí samozřejmě lze mýt v myčce. K hrnci patří skleněná poklice. Na nádobí je záruka 24 měsíců.

Musím přiznat, že tohle testování jsem si užila a užívám, protože jako každá žena trávím dost času v kuchyni, a ráda se obklopuji nejen praktickými, ale i hezkými věcmi. Řada nádobí – hrnců Eco-Ceramic mě nadchla, moc se mi líbí, jsem naprosto spokojená a potvrdilo se mi, že smalt je prostě kvalita, co má tradici. A protože tohle nádobí opravdu i moc hezky vypadá, určitě se hodí i jako dárek pro někoho, komu chcete udělat radost nádobím.

Pokud chcete hrnce koupit, stačí kliknout zde: smaltované hrnce Eco- ceramic 

zdroj obrázku.https://www.smaltovane-nadobi-sfinx.cz/eshop/17-smaltovany-hrnec-eco-ceramic-prumer-16-cm-objem-21-litru-sila-plechu-1-mm.html

Hrnce vyrábí firma Belis: Firma BELIS se rozhodla vyjít vstříc zákazníkům, kteří hledají kvalitní, české nádobí s neokoukaným designem. Těmto zákazníkům nabízí nové řady smaltovaného nádobí. Tyto řady se odlišují od stávajícího sortimentu zejména nerezovým (nebo bakelitovým) kováním a skleněnou poklicí. Při vývoji tohoto nádobí byl kladen důraz zejména na kvalitu a eleganci.  Během výroby tohoto nádobí je nutno použít některé komponenty od subdodavatelů. Jedná se například o skleněné poklice, nerezové kování apod. Dodavatelé těchto součástek musejí splňovat vysoké standardy kvality firmy BELIS a jejich výrobky jsou těmi nejkvalitnějšími, které jsou v dané kategorii k dostání.

Smaltovaný rendlík Eco-ceramic, průměr 24 cm, objem 4,5 litrů, síla plechu 1,2 mm

Smaltovaný hrnec Eco-ceramic, průměr 16 cm, objem 2,1 litrů, síla plechu 1 mm

Smaltovaný rendlík Eco-ceramic, průměr 16 cm, objem 1,4 litrů, síla plechu 1 mm

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: