Skvělý tip na dárek i pro chladné zimní večery je flanel fleece deka ze Stoklasa.cz

02.12.2017 15:17

Jako vždy před vánoci na poslední chvíli řeším, jaký dárek dát dědovi a babičce. Tak nějak se chci vyhýbat obligátním kosmetickým sadám a bačkorám, kterých už musí mít zásobu, protože nakonec u nich skončí většina stejně bezradných členů rodiny.

A letos jsem dostala skvělý nápad a tím je vánoční deka flanel fleece od firmy Stoklasa.

Deka přišla krásně zabalená – stočená do válce. Když jsem ji rozbalila, byla jsem hned nadšená. Je velmi příjemná na dotyk. Jemná, hebká a přitom velmi hřejivá.

Rozměr deky je 150 x 200 cm, je tedy dostatečně velká na přikrytí, zachumlání se u televize, anebo třeba jako přehoz na sedačku.

Tloušťka deky je 0,4 cm, gramáž 280 g/m2 a materiál je 100% polyester – deka tedy půjde velmi dobře udržovat. Při praní na 30 stupňů se na ní nebudou dělat žádné žmolky jako u dek s vlnou. Na eshopu stoklasa.cz deku mají ve 4 variantách: šedá nejsvětlejší, červená vánoční, zelená a šedá paloma

Díky materiálu je i velmi lehká, přikrytí s ní je tedy velmi příjemné.

Tahle deka je opravdu jemná, hebká a hřejivá, takže dědeček až se vrátí ze své zimní procházky, nebo v zimě ze sledování hokeje na kluzišti, nebude mu už zima – přikryje se dekou a bude mu příjemně. No a babička bude pod dekou třeba sledovat své oblíbené večerní seriály v televizi. A jak znám babičku, určitě deku použije i jako přehoz na sedačku, aby dozdobila byt vánočním motivem

Pokud tedy stále ještě nemáte jasno v tom, co nadělit pod stromeček, tahle deka se nabízí jako skvělá volba. Já jsem ji vyzkoušela a i u mne si najde svoje místo, konečně nebudu mít večer, když se zastavím a sednu si s knížkou, studené nohy. A znáte za dlouhých zimních večerů lepší relax, než deku, šálek s čajem a milou knížku (měla bych přiznat i čokoládu)? Já se na tyhle chvíle těším vždycky celý rok (a celé léto si připravuji knížky na čtení). Letos mi bude o to příjemněji, že budu mít vánočně zdobenou lehoučkou a teplou deku ze Stoklasa.cz.

Pokud chcete oupit deku, klikněte zde: Vánoční deka flanel fleece

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu Stoklasa, klikněte zde: stoklasa.cz eshop

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: