S kabelkou Esoria jste o krok blíž k dokonalé eleganci

03.08.2017 13:04

Kabelky. Každá žena je miluje. Kabelka dokáže každý outfit pozvednout (a nebo naopak úplně „pohřbít“). Každá z nás má jiný styl, každá má ráda jiný tvar kabelky, jinou barvu, a proto jsem ráda, že kabelek je už dnes velký výběr. A to i těch kvalitních. Už dávno jsem přestala kupovat ty nejlevnější kabelky, protože prostě nikdy nevydrží. Pářou se jim švy, loupe se z nich kůže, leckdy prasknou celé. Proto jsem začala sázet na kvalitu a vyplácí se mi to. Tak jako u kabelek od firmy Esoria.

Když jsem tenhle eshop objevila, moje srdce radostí zaplesalo. Tohle jsou přesně ty kabelky a doplňky, jaké jsem hledala. V eshopu Esoria.cz nakoupíte totiž nejen kabelky, ale i hodinky a peněženky. V eshopu se dobře nakupuje – je přehledný, i komunikace je výborná.

Já jsem si vybrala a objednala kabelku Renza. Email s potvrzením objednávky přišel okamžitě ( následně dostanete ještě email se shrnutím objednávky a číslem balíku,můžete tedy sledovat i pohyb balíku),i doručení bylo opravdu rychlé, takže pokud potřebujete novou kabelku třeba na nějakou společenskou akci, nemusíte se bát dlouhých dodacích lhůt, nabízené zboží zde mají skladem.

Hned když přišel balík jsem byla potěšená a docela i překvapená. Ve firmě Esoria totiž pochopili, že i obal dělá dojem. A tak jsem před sebou viděla krásnou čistou novou bílou krabici s nápisem Esoria ( žádná stokrát použitá krabice s přelepovanou adresou prohnutá nebo špinavá, jak tomu ve spoustě eshopů bývá). Bylo mi jasné, že tady na mne z krabice nevypadne kupa polystyrénových vycpávek nebo zmačkaných novinových letáků, jak je v Čechách zvykem. A nemýlila jsem se. Po otevření krabice jsem spatřila krásný, čistý bílý papír s potiskem Esoria. Věřte, že rozbalování je velmi příjemné, cítíte se důležitá a šťastná. Okamžitě vidíte, že tady si zákazníka váží. No, a když rozbalíte papír, vykoukne na vás vaše vysněná kabelka. Ale i tady Esoria dovedla svou práci k dokonalosti – uvnitř kabelky je vzduchový polštář, který kabelku vyplňuje a tím jí dává krásný tvar. Nestane se tedy, že dostanete zohýbané a pomačkané cosi, co připomíná kabelku. Vybalíte krásnou vysněnou kabelku, která vypadá snad ještě lépe než na obrázku.

Kabelku Renza je možno zakoupit ve třech barevných provedeních – černou, námořnickou modř a platinovou. Rozměry kabelky jsou 30 x 21 x 13 cm, ucho má dlouhé 16 cm, je vyrobena ze syntetické kůže (půjde tedy velmi dobře udržovat, a když s ní zmoknete, nezničí se), zavírání je ve formě zipu, ozdobena je zlatým kováním. V Kabelce jsou dvě vnitřní kapsy na zip, dvě malé kapsičky – na mobil a na drobnosti, na kabelce je i vnější kapsička – třeba na žvýkačky. Prostory v kabelce jsou velmi příjemně rozčleněny, jsou přehledné, takže najít cokoliv je snadné. Kabelka má samozřejmě bezchybné provedení – nenajdete žádný křivý šev, párající se nitku, dostanete bezchybné zboží. Kabelka je vhodná do společnosti i na běžné nošení.

Poštovné u firmy Esoria je zdarma, zboží samozřejmě můžete do 14 dnů vrátit bez udání důvodu.

Takže shrnutí nakonec: Kabelka Renza z eshopu Esoria je nádherná, jsem s ní velmi spokojená, odpovídá přesně popisu i obrázku. A pokud chcete mít z nákupu skvělý pocit, nakupujte zde, tady si totiž zákazníka opravdu váží a je to znát z každého drobného detailu dodání zboží. Naprosto chápu všechny, co se do eshopu Esoria rádi vrací, je to místo, kde dobře nakoupíte kvalitní zboží pro elegantní ženy, a cítíte se přitom velmi příjemně. A radost z krásné nové kabelky je o to větší. S kabelkou Renza jste o krok blíž k dokonalé eleganci.

kabelku lze koupit po kliknutí zde: Kabelka Renza

další zboží eshopu Esoria koupíte po kliknutí zde: Eshop Esoria

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: