Šťastné a hravé vánoce budete mít s produkty Ravensburger

27.11.2017 14:18

Vánoce – čím více se blíží, tím více se snažíme vymyslet, čím potěšit své blízké. Pokud stále  hledáte tipy na dárky, skvěle si vyberete z produktů firmy Ravensburger.

Pokud hledáte dárek pro celou rodinu, vyberte hru,u které se opravdu budete bavit - kupte si nejznámější rodinnou hru Labyrinth od Ravensburger v edici licence Já Padouch 3.

Hra je vhodná pro hráče od 7 do 99 let, obsahuje 1 hrací desku, 34 čtvercových karet s cestami, 24 obrázkových karet a 4 hrací figurky. Hra je určena pro 2 – 4 hráče, a patří mezi rychlé hry – výrobce píše 20 – 30 minut, nám se povedlo dohrát i rychleji, nemusíte se tedy bát rozehrát hru, i když není moc času.

Hra má spád, je vtipná, nehrozí tedy, že by se během hry děti začaly nudit (hra trvá opravdu průměrně kolem 20 minut, takže i ty menší děti kolem 7 let se vydrží soustředit a bavit). Pravidla hry nejsou vůbec složitá (jsou samozřejmě součástí balení hry). Každý hráč ve svém tahu posouvá dílečky labyrintu, ten se tak vlastně pořád mění, po posunutí dílku hráč pohne svou figurkou a snaží se dostat na políčka, která jsou shodné s kartami, co má v ruce. Když se mu to podaří, kartu si vyloží před sebe. Kdo vyloží všechny kartičky a vrátí se na svou startovní pozici, je vítěz.

V Labyrinthu jsou ukryti kromě veselých Mimoňů i bývalý superpadouch Gru, jeho bratr dvojče Dru, tančící zloduch Baltazar Bratt.

Hra je velmi povedená, vtipná, má spád, a zažijete u ní určitě spoustu smíchu a radosti ze hry. U hry se nikdo nebude nudit, je zpracovaná tak, že je pokaždé vlastně trochu jiná, baví celou rodinu. A kdo by neměl rád veselé, usměvavé Mimoně. Čas strávený hraním hry Labyrinth v edici Já, padouch 3 bude určitě patřit k příjemným společným rodinným chvilkám, hra baví nejen děti, ale i dospělé

Pokud hledáte tip na to, jak udělat radost komukoliv z mužské části rodiny, je tu úžasné puzzle  Ravensburger 3D ve tvaru VW Bulli T1 s pojízdnými koly. Balení obsahuje162 plastových dílků puzzle + části příslušenství včetně pohyblivých koleček.

Já mám vždycky trochu problém s vymýšlením dárků pro mužskou část rodiny. Snažím se totiž dávat dárky osobní, které potěší. A pokud nechci skončit u bačkor pro dědečka, pěny na holení pro partnera a mikiny pro syna, lámu si hodně hlavu, jak překvapit a zároveň potěšit osobním dárkem. A tohle puzzle je takový dárek, u kterého se rozzáří oči každému muži od 5 do 100 let. Kdo z nich by nemiloval stará auta a autobusy, obzvláště je-li to kultovní autobus VW Bulli T 1. A to, že to není jen plastový model, ale puzzle, kde si svůj autobus postaví každý sám, to prostě potěší každého muže s duší kluka (a takoví jsou určitě všichni). A tenhle model je i pohyblivý – v balení jsou i kolečka.

Puzzle 3D jsem objevila poměrně nedávno, jsem jím přímo fascinovaná. Takže skládat tenhle model VW Bulli T1 byla radost i pro mne. Je bezva vidět, jak vám model roste přímo před očima. Pokud jste si lámali hlavu s tipem na dárek pro muže – 3D puzzle je skvělý tip.

A abychom v tipech na dárky nezapomněli ani na naše nejmenší, je tu krásná vláčkodráha BRIO Safari Railway Set.

 

Každý malý kluk i holčička se rádi chodí dívat na vláčky. A vláčky jsou také hračka, která baví všechny malé děti. Já bych vám chtěla představit BRIO vláčkodráhu Safari pro děti od 3 let.

Velikost vláčkodráhy je  480x 445 mm, vejde se tedy na stůl a do každého dětského koutku a pokojíčku. Balení obsahuje 7 dřevěných dílů dráhy (které do sebe jednoduše zapadají, zvládne si je tedy postavit i samo dítě), 1 lokomotivu dřevěnou, ke které se magnetem připojí dřevěný vagonek, na vagónek lze nasadit dřevěný díl nákladu. Plastový díl oázy je doplněn plastovým stromem a plastovou opičkou, plastová je i figurka strojvůdce, dřevěná je figurka zebry.

Takže stačí jen poskládat dráhu a už můžou děti vláčkem projet Safari spolu s opičkou a zebrou. Vláčkodráha je velmi kvalitně zpracovaná, děti si ji snadno sestaví samy, takže je i dobrá pro rozvoj motoriky dětí. A pak už jen můžeme pozorovat radost a fantazii při hře s vláčkem a zvířátky. Pokud máte malé děti a chcete jim dát kvalitní hračku, se kterou je bude bavit hrát si dlouho, pořiďte jim Safari Railway Set BRIO, budete spokojeni vy i vaše děti. U nás to dopadlo tak, že budeme určitě dokupovat i další BRIO sety, protože si s dráhou moc rád s Vojtou hraje i tatínek,a už plánují, jak budou dráhy vedle sebe, kolik kde bude zvířat a domečků, tahle hračka prostě baví a je moc hezká..

Přeji Vám tedy všem spoustu zábavy a radost z dárků od Ravensburger.

Pokud chcete koupit vláčkodráhu nebo jiné produkty Brio, klikněte zde: BRIO vláčkodráha Safari

Pokud chcete koupit hru labyrinth, klikněte zde: Labyrinth Já, padouch 3

Pokud chcete koupit autobus puzzle, klikněte zde: puzzle VW Autobus VW BULLI T1

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: