Pro všechny milovníky smoothie a ovocných šťáv je tu skvělý Explore Mix & Go Juice odšťavňovač a mixér od Russell Hobbs

07.09.2017 13:35

Dnes bych vám moc ráda představila Explore Mix & Go Juice odšťavňovač a mixér od Russell Hobbs. 

Tento produkt značky Russell Hobbs mi byl věnován společností Spectrum Brands na vyzkoušení. A já jsem moc ráda. Džusy a ovocné šťávy mám moc ráda, a pomalu se učím pít i Smoothie. 

Vždycky jsem trochu měla problém s tím, jak dodržet lékaři doporučované množství ovoce a zeleniny. Nikdy se mi nedařilo doporučenou denní dávku sníst. A pak jsem objevila pití čerstvých ovocných a zeleninových šťáv a smoothie. Velkou výhodou je, že do připravovaných nápojů si namícháte a odšťavníte (nebo rozmixujete) přesně to ovoce a zeleninu, které vám chutná v poměru, který Vám vyhovuje. Hlavně v horkém létě jsem se přesvědčila, jak osvěžující je čerstvá ovocná šťáva, nebo namixované ovoce. Cítím se po napití lépe, konečně dodržuji konzumaci ovoce a zeleniny tak jak by měla být, a také moje výkony se zlepšují ( mám více energie a necítím se tak unavená), a v neposlední řadě- moje váha na mě konečně přestává hrozit výstražně prstem, a já si na ni nestoupám s hrůzou v očích. Ještě sice hledám recepty na hlavně zeleninová smoothie na internetu a v knihách, ale už mám i já své oblíbené dobroty. Například mi moc chutná rajčatová šťáva s bazalkou, trošku osolit a opepřit a je to vynikající osvěžující nápoj. Také jablka s mrkví jsou u nás doma hodně oblíbená, různé mixy z nektarinek, broskví a mrkve jsou chutné a dobré, a jsem si jistá, že najdu ještě spoustu kombinací, které mi zachutnají. Sice zatím vyhledávám spíš ovocné nápoje a šťávy, ale i k zeleninovým už si hledám cestu.

Použití přístroje Explore Mix & Go Juice je velmi snadné. Jedním stlačením si namixujete ovoce do konzistence nápoje, který Vám vyhovuje. Velkou výhodou je, že mixovací čepele zvládnou namixovat i led. Hlavně v létě jsme mixovali třeba pokrájené jahody z mrazáku a bylo z nich skvělé ledové osvěžení (skvěle chutnají třeba i s banánem a pár lístky čerstvé máty).

Součástí přístroje je i lis na citrusy – ráno si tedy k snídani odšťavníte pomeranč nebo grapefruit, nebo citron a limetku. Přístroj je lehký, a jeho výhodou je i to, že nezabere na lince téměř žádné místo (oproti klasickým velkým odšťavńovačům). Lis na citrusy funguje také na stlačení přístroje, lehce si tedy ovládáte odšťavňování lehkým tlakem ruky. Výhodou je uzpůsobení lisu tak, aby šťáva tekla rovnou do lahve, mechanismus proti odkapávání šťávy pak zajistí, že když dáte lahev pryč, nekapou zbytky šťávy na stůl. Lahev uzavřete šroubovacím víčkem s otvorem na pití a nápoj na svačinu, do práce, nebo do posilovny je připraven. Bez éček, bez konzervantů a přesně podle vaší chuti. Chytří pomocníci jsou fajn. A tenhle  přístroj Explore Mix & Go Juice vám určitě udělá radost.

Snadno se ovládá, nezabere místo na stole a velmi snadno se čistí – stačí vymýt vodou lahve, mixovací nádobu a opláchnout lis na citrusy a přístroj je připraven znovu k použití. (Díly lze samozřejmě umýt i v myčce na nádobí)

Takže pokud se chcete cítit lépe, zahnat únavu, zhubnout, nebo prostě začít zdravě žít s čerstvými šťávami a smoothie, které vám chutnají, určitě si pořiďte Explore Mix & Go Juice od Russell Hobbs.

A na závěr pár receptů na smoothie:

Broskvové smoothie : 2 broskve, asi 6 jahod, a 200 ml nápoje Alpro bez příchuti

Jahodovo – melounové smoothie: vypeckovaný a na kousky nakrájený kousek melounu,hrst jahod a trochu vody

Jogurtové smoothie: 1 kelímek bílého jogurtu, hrst malin ( jahod, nebo ovoce,co ti chutná), lžíce medu

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: