Pokud se chcete při sportování cítit skvěle bez omezení oblečením, kupte si 3/4 kalhoty Adidas

12.06.2017 17:39

Moc ráda sportuji. I když s přibývajícím věkem, už nejsem tak aktivní, jako ve dvaceti letech a také vyhledávám jiné sporty, moc mne pohyb baví. V poslední době jsem objevila kouzlo jógy, a hlavně badmintonu. Pinkáme kdykoliv je to jen trochu možné. A ke sportu patří odjakživa oblečení. Já mám moc ráda tříčtvrteční tepláky. Jsou mi příjemné, není mi teplo, prostě jsou bezva. A taky mám ráda kvalitní zboží. Už dávno jsem zjistila, že pokud si koupím levné oblečení v tržnici, vydrží mi krátce a není mi příjemné. Proto jsem tentokrát zvolila „tříčtvrťáky“ od značky Adidas z obchodu A-mania.cz.

A udělala jsem velmi dobře. Už na první sáhnutí po vybalení mi jsou příjemné na dotek. Po vyprání se nesrazily, nepouští z nich při praní barva a dobře drží tvar. Bezva je, že při sportování se nevytahují kolena. Nijak ty kalhoty nešetřím, naopak jsem v nich seděla na zemi, když jsme si po koloběžkování potřebovali odpočinout, a já moc ráda sedím v tureckém sedu.  Také jsem si v nich párkrát zacvičila jógu a žádná vytahaná kolena prostě nejsou. Látka se pěkně vrátila do svého tvaru a kalhoty sedí opravdu dobře. Také sed je dostatečně vysoký, takže se mi nestalo, aby mi sjely kalhoty při předklonu a já bych ukázala pozadí.  Kalhoty jsou v pase pružné, v pružném lemu je tkanička na zavázání, každý si tedy může uzpůsobit velikost zavázáním. Kalhoty mají boční kapsy (dostatečně hluboké) .Složení materiálu je 77% bavlna, 23% polyester – velmi dobře se tedy udržují, špína z nich při praní krásně sjede (materiál je stálobarevný), ani žehlit je není potřeba, při běžném ždímání zůstaly nepomačkané.

Při nošení Adidas ¾ kalhot jsem naprosto pochopila, proč platí, že dobré zboží se chválí samo – tyhle kalhoty mi prostě padly jako druhá kůže. Oblečení Adidas jsem vždycky měla moc ráda, a opět se mi potvrdilo, že můj výběr je správný. Skvělý výběr zboží Adidas najdete na A-mania.cz – Eshopu s originálním oblečením a obutím značky Adidas. V eshopu A-mania.cz je na výběr  zboží značky Adidas pro ženy, muže i děti – obléknete zde tedy celou rodinu s jistotou kvalitního a originál zboží značky Adidas. 

Dámské 3/4 kalhoty koupíte po kliknutí zde: 3/4 kalhoty Adidas

Eshop A-mania s originál zbožím koupíte zde: A-mania.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: