Pletená taška, která vám přivolá léto

11.05.2017 15:13

Letošní jaro se moc nevyvedlo. Pořád je zima a prší, o to víc se těšíme na léto.  Dnes je první den trochu hezky, sluníčko vysvitlo, takže si léto představíme snáz. A pro ty, kterým to představování moc nejde, mám úžasný tip, jak si letní náladu vyvoláte. Kupte si třeba letní pletenou tašku, pro letní dny jako stvořenou.

Já jsem si pořídila tašku přírodní, hand made, pletenou z kvalitního papíru, po stranách je ozdobena malými třapci. Podšívka je z polyesteru. Celá taška je na uzavření zipem – je fajn, že u vody vám tedy do ní není vidět. A je dostatečně velká na to, abyste ji v létě mohli vzít na pláž k vodě, vejde se do ní opravdu hodně, rozměry má 33 x 55 cm, rozměry dna 14 x 33 cm, a délka ucha 67 cm). A co je úžasné - je neuvěřitelně lehounká. Díky tomu, že je taška pletená z kvalitního papíru, neváží skoro nic. Pro moje bolavá záda a hlavně ramena, která bolí od nošení těžkých přeplněných kabelek je tahle lehoučká "pápěrka" dokonalým balzámem. Já miluji modrou barvu, vybrala jsem si tedy odstín modré. Vypadá opravdu báječně. K dostání je ještě varianta v barvě červené.

Celá taška vypadá moc hezky, lze ji tedy nosit i jako kabelku.  

Tašku koupíte po kliknutí zde: pletená taška

více typů letních tašek si vyberte na www.stoklasa.cz

 

zdroj obrázku: https://www.stoklasa.cz/pletena-taska-35x55-cm-x137504

Teď už mi jen chybí koupit si nový slaměný klobouk na pláž, sluneční brýle, vzít modrou pletenou tašku přes rameno a jsem na léto připravená. Teď už budeme jen doufat, aby nám sluníčko přálo a dní u vody bylo co nejvíce. No, a pokud ne, budu tašku nosit místo kabelky a léto si alespoň připomenu.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: