Oroxid - síla aktivního kyslíku v péči o dutinu ústní

31.08.2017 14:11

V dnešní době se zubní hygiena oproti dobám minulým o hodně zlepšila. Návštěva zubní hygieny se stává už běžným standartem. Péče o zuby a ústa se stala běžnou součástí života dnešních lidí a já jsem za to velmi ráda. Přece jen je velmi příjemné potkávat lidi se zářivým bílým úsměvem.

Cesta k němu nebývá ale vždycky lehká. Pokud nás potká jakékoliv onemocnění zubů, dásní, jazyka, nebo parodontóza – je to vždycky nepříjemné.

O hojivé síle produktů s aktivním kyslíkem jsem už dost slyšela, a nyní jsem měla možnost vyzkoušet ji na vlastní kůži – tedy spíš na vlastní ústa. Vyzkoušela jsem přípravek Oroxid sensitiv (roztok i sprej).

Přípravek Oroxid je primárně určen pro dospělé i děti, je bez alkoholu,( takže nikdo nemusí mít strach ho používat), je určený pro každodenní i dlouhodobé používání, velmi dobře ho snášejí i lidé s citlivou sliznicí úst, a skvělý je i pro lidi s rovnátky nebo zubními náhradami. Přípravek ničí bakterie,plísně a viry v ústech (desinfikuje sliznici úst), snižuje zánět a urychluje hojení

Už když jsem o Oroxidu četla, byla jsem velmi zvědavá, jestli je tak účinný, jak je na stránkách www.oroxid.cz napsáno. V době, kdy jsem začala roztok používat, jsem měla končící virózu, v ústech afty a na rtu opar.  Musím říct, že afty se mi v ústech hojily opravdu dobře, i opar se zahojil dříve, než bývá u mne obvyklé, po vykloktání se mi zmírnila i doznívající bolest v krku. Jako velké plus je pro mne i to, že jsem se zbavila nepříjemného povlaku na jazyku (aniž bych si jazyk musela drhnout kartáčkem, což je mi nepříjemné a nikdy jsem si na to nezvykla). Také mám pocit, že mám zuby bělejší, ale to se mi špatně posuzuje, protože se na sebe dívám do zrcadla každý den.

Oroxid používala i dcera, která nosí rovnátka a po třech týdnech používání roztoku přišla od ortodontisty velmi potěšena, protože poprvé  ji pochválil, jak pěkně se naučila rovnátka čistit. Přitom stačilo vyplachování úst Oroxidem.

Já sama mám částečnou snímatelnou zubní náhradu, takže občas trochu otlačené dásně. A s Oroxidem zatím po celou dobu používání mám bez potíží.

Takže pokud shrnu období, kdy jsem používala Oroxid sprej a roztok,chce se mi napsat o výrobci : Fakt nekecá!

Já sama jsem moc nevěřila, že by roztok s aktivním kyslíkem byl tak účinný. Spíše jsem si říkala, že konečně budu mít super ústní vodu bez alkoholu (ty alkoholové já prostě používat nemůžu, vadí mi), ale přesvědčila jsem se na vlastní pusu, že opravdu funguje. A rázem mi zmizely i některé potíže, které jsem dřív neřešila (jako třeba povlak na jazyku) a je mi mnohem příjemněji. Taky jsem se přistihla, že tím, že mám lepší pocit v ústech, se mnohem víc usmívám. Takže pokud chcete opravdu kvalitní přípravek na ústní hygienu pro sebe, svoje děti, nebo starší rodiče se zubní protézou, mohu jen doporučit Oroxid.

Oroxid se prodává ve dvou variantách – Senzitiv a Forte, ve formě spreje a roztoku. Neobsahuje žádný alkohol ani chlorhexidin. Funguje na bázi aktivního kyslíku a obsahuje pomocnou látku Actipone PX3 – z oddenku zázvoru, myrhy a echinacey,která má protizánětlivý účinek a zklidňuje podrážděná ústa. Sprej je určený pro všechny, kteří nemohou během dne použít roztok, nebo potřebují třeba při pracovním jednání eliminovat zápach z úst.

S Oroxidem mám pocit, že jsem o krok blíž ke krásnému a zářivému úsměvu. Určitě ho vyzkoušejte.

oroxid koupíte po kliknutí zde: Oroxid senzitiv

a zde:  Oroxid Forte

zdroj obrázku https://www.oroxid.cz/produkt/2x-oroxid-sensitiv-roztok-250-ml/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: