Na domácí marmelády, šťávy a zavařování si kupte smaltovaný červený hrnec s bílými puntíky

02.07.2017 19:04

Začíná období zavařování. A také období vaření marmelád, džemů, nebo domácích šťáv. A na to všechno potřebujeme větší hrnec. Proto jsem byla ráda, když jsem zjistila, že firma Belis zařadila do své nabídky smaltovaný hrnec o objemu 8 litrů.

Řada smaltovaného nádobí v červené barvě s bílými puntíky patří dnes už ke klasickému designu, oblíbeném ve spoustě kuchyní. I mně se líbí. Proto jsem hrnec o objemu 8 litrů vyzkoušela.

Je opravdu moc hezký - hned na první podívání vás zaujme, takže se stane ozdobou každé kuchyně a sporáku – nebo i plotny na chatách a chalupách. Puntíkovaného hrnce si všimnete na první pohled. A není hezký jen na pohled, je i velmi praktický. Já jsem ho použila na navařování třešní – vejde se do něj velké množství ovoce na povaření, a nakonec i celá sklenice na sterilizaci.

I na tvorbu domácí marmelády je prima – nepřipaluje se v něm a vejde se do něho hodně ovoce s cukrem. A při převařování ovocné šťávy při výrobě domácího sirupu také oceníte jeho velikost – šťáva z hrnce nepřetéká, ani když lehce vzkypí. Takže honem nasbírat jahody, maliny, nebo borůvky a pusťte se do výroby domácích marmelád a šťáv – v tomhle puntíkatém hrnci to jde skoro samo.

K hrnci je samozřejmě i smaltovaná poklice ve stejném designu.

No, a když máte zavařeno, tak si v něm prostě ohřejete třeba vodu na koupání, jako my na chalupě, kde nemáme teplou vodu. A protože mám hodně velkou rodinu, tak když se sjedeme všichni, potřebuji uvařit polévku v opravdu velkém množství – hrnec o objemu 8 litrů je ideální.

Takže pokud potřebujete velký hrnec, sáhněte po osvědčené smaltované kvalitě – smaltovaném červeném hrnci s bílými puntíky.

Vysoký hrnec bílý puntík má objem 8 litrů, průměr 24 cm, a sílu plechu 1,2 mm.

Pokud potřebujete v kuchyni vetší hrnec, určitě sáhněte po novince od firmy Belis – smaltovaném hrnci v červené barvě s bílými puntíky. A pokud vás okouzlí, dokupte si hrnec i v dalších velikostech. Tohle nádobí vám v kuchyni bude dělat jenom radost.

Hrnec koupíte po kliknutí zde: Smaltovaný hrnec s bílými puntíky

zdroj obrázku:https://smaltovane-nadobi-sfinx.cz/eshop/555-smaltovany-vysoky-hrnec-bily-puntik-prumer-24-cm-objem-8-litru-sila-plechu-12-mm.html

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: