Máte rádi kvalitní a dobrou kávu? Kávovar Saeco Incanto vám připraví tu nejlepší,jakou jste ochutnali

18.05.2017 18:00

Jsem velký kávomil. V podstatě káva mi dělá příjemný každý začátek dne. Nejsem spokojená, dokud se kuchyní nerozvoní káva a já si nedám první doušek. Mám ráda všechny druhy kávy, černou, s mlékem, cappuccino, latté, irskou, vídeňskou – prostě ochutnávám vše, co je s kávou spojeno a ohromně si to užívám. Proto jsem téměř vyskočila radostí, když jsem zjistila, že budu moci testovat kávovar Philips Saeco Incanto.

Kapslové kávovary jsou fajn, dělají dobrou kávu, ale…Ano je tu jedno velké ale. Nemůžete si zvolit druh kávy, který chcete pít a který vám chutná nejvíc. A co si budeme povídat, není nic hezčího, než když bytem voní čerstvě namletá káva. Tu vůni miluji už od dětství, kdy v každém obchodě hned za dveřmi stál mlýnek na kávu a nakupující si rovnou mleli zrnkovou kávu, kterou si nakoupili. I u dědečka to vonělo kávou – ten ji nemlel v elektrickém mlýnku, ale v dřevěném. Mlýnek krásně vrzal, káva voněla a děda povídal historky z mládí. Byla to krása. Mlýnek kávovaru Incanto je keramický, nikdy kávu nepřipálí.

Kávovar Incanto je vhodný do domácností, kanceláří i malých kaváren, a připraví stejně skvělou kávu, jako zkušený barista.

Měla jsem ze začátku trochu obavy, jestli zvládnu kávovar nejen používat, ale také čistit a starat se o něj. Není to ale vůbec složité. Kdo nerad čte návody, na stránce Philips najde veškeré návody k použití natočené ve formě videa. Tak jsem si sedla, a podívala se, jak kávovar připravit před prvním použitím, jak ho používat, jak nastavit sílu kávy, jak používat správně nádobu na mléko, i jak čistit.

Pokud máte strach, že nezvládnete vyčistit kávovar, nebo včas vysypat odpadní nádobu na použitou kávu, vůbec nemusíte mít obavy. Kromě skvělého návodu, který stačí vidět jednou, a už si budete říkat, jak jste mohli mít obavy, přístroj vás případně sám upozorní rozsvícením ikonky na předním panelu kávovaru.

Takže pak už v podstatě stačí dosypat zrnkovou kávu, která vám chutná, doplnit vodu, a zmáčknout tlačítko. Přístroj vše během chvilky připraví a bytem se line úžasná vůně výborné kávy.

A to nemluvím o úžasném cappuccinu a latté kávě – o šálku výborné mléčné horké pěny s kávou, kterou po prvním loku lze přirovnat k maně nebeské. Je opravdu skvělá. Musím přiznat, že od doby, co mám kávovar doma na testování se mi mnohem lépe vstává – já se na tu kávu tak moc těším, že vyskakuju z postele téměř s radostí.

Kávovar Incanto i skvěle vypadá, bude tedy v každé kuchyni nebo kanceláři hezkým doplňkem. Použití i čištění je jednoduché. Připravit umí sedm druhů vynikající a kvalitní kávy.

Pokud máte rádi opravdu dobrou a kvalitní kávu, určitě si pořiďte kávovar Saeco Incanto. Je to velmi kvalitní přístroj, se kterým si uděláte vynikající kávu podle chuti kdykoliv.

Video návod na použití kávovaru Saeco Intenco najdete po kliknutí zde: videonávody k použití

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: