Lampička, která vás doslova nadchne- LAMAX TECH GENTILIGHT TOUCH

20.12.2017 13:55

Moc ráda pro Vás testuji a recenzuji různé produkty, a jsem ráda, když Vám, čtenářům mohu usnadnit výběr a nákup produktů.

Některé výrobky mne zaujmou více, jiné méně, a některé mne doslova nadchnou.

Tak je tomu u dotykové lampičky LAMAX Tech GENTILIGHT TOUCH – jsem nadšená od první chvíle, kdy se mi tahle designově povedená věcička dostala do ruky.

Že se jedná o kvalitní výrobek, mne hned na první pohled upozornilo už samotné zabalení lampičky v dárkové krabičce se zapínáním na magnet.  Uvnitř krabičky je natištěn optometr – je tedy od první chvíle jasné, že tahle lampička bude i šetřit zrak.

Dosud jsem nějak lampičky na pracovním stole nebo nočním stolku moc neřešila. V podstatě mi připadaly všechny velmi podobné – svítící Ufo na stole a od něj vede kabel, který překáží, a neustále za něj zachytávám. A pak si najednou postavíte na stůl tenhle lehoučký a krásný zázrak, který na jedno nabití zvládne svítit až 30 hodin.

Hlavní část lampičky je vyroben z kovové slitiny – já mám variantu v bílé barvě, dostupná je i v černé variantě. Kovový rámeček s LED diodami přechází do měkkého, ohybného gumového těla. A to je další úžasná vychytávka – v podstatě si můžete sami určit, jaký tvar podstavce chcete mít a lampička tak lze postavit nebo zavěsit prakticky kamkoliv, a světelnou část si nasměrujete přesně tak, jak vám to vyhovuje.

Díky tomu, že není třeba mít lampičku ve zdroji, po nabití si ji můžete přenést snadno kamkoliv potřebujete a osvítit místo, které světlo momentálně vyžaduje. Prostě super.

Ani prostor na pracovním stole nebo nočním stolku lampička téměř nezabere – je velká pouze 56,2 x 6,5 x 2,1 cm a váží  385 g . Už se Vám tedy nestane, že kromě lampičky na nočním stolku prakticky nic nemůžete mít. Najednou je dost místa na několik knih, budík, brýle – prostě co je třeba.

A protože lze navolit si teplotu barev – teplá bílá, studená bílá a neutrální bílá, každý z nás si může vybrat, jaká intenzita světla mu momentálně vyhovuje. Světlo lampičky je velmi příjemné očím.

A ještě pár technických informací:

Baterie: Li-Polymer 2000 mAh

Doba provozu na baterii: 3-30 hodin

Vstupní napájení: DC 5 V 1 A

Příkon: 0,09 - 3,75 W

 

Obvykle výrobky k testování zkouším sama, někdy se mi povede přesvědčit k vyzkoušení i ostatní členy rodiny, abych měla víc názorů. U téhle lampičky jsem nikoho přemlouvat nemusela. Všichni se najednou o lampičku zajímali a chtěli ji vyzkoušet. Přítel dlouho zkoumal její provedení a technické možnosti, a vyjádřil se velmi pochvalně, což obvykle moc nedělá. Ale lampička je opravdu tak skvěle zpracovaná ve všech detailech, že chybu prostě nenajdete, i když se snažíte. Syna zase velmi zaujala možnost přizpůsobit si podstavec, takže ohýbal a věšel lampičku na různá místa a musím říct, že i u kritických teenagerů prostě obstála. Musela jsem velmi důrazně žádat o její vrácení – pánové by si ji nejraději nechali pro sebe.

Takže pokud uvažujete o kvalitním osvětlení na pracovní stůl, noční stolek, nebo i někam na cesty (díky systému dobíjení je lampička vhodná i na cesty, nabít ji jde i nabíječkou od smartphonu) – tahle lampička je prostě dokonalá. Skvěle svítí a ještě lépe vypadá. Tohle testování jsme si prostě užili celá rodina, a věřte, že lampičku  LAMAX Tech GENTILIGHT TOUCH budeme vracet jen velmi neradi.

Pokud si chcete lampičku LAMAX TECH GENTILIGHT TOUCH koupit, klikněte zde: Lampička LAMAX TECH GENTILIGHT TOUCH 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: