kupte si grilovací pánev a počasí vás už nikdy nezaskočí - investice, která se vyplatí

05.06.2017 10:18

K létu patří i grilování. Grilované pokrmy mám moc ráda pro snadnost jejich přípravy a taky proto, že jsou většinou zdravější – grilujeme většinou při vyšších teplotách, maso se zatáhne a zůstává uvnitř šťavnaté a přitom si zachovává výživné látky. Jenže co dělat, když se stane, že máte naložené tři kila masa pro celou rodinu a přátele a začne pršet. Pro tyto případy vám velmi doporučím grilovací pánev. Je úžasná, když se s ní naučíte pracovat, můžete si grilovat a opékat steaky nejen v létě. Chvilku mi trvalo, než jsem si na pánev zvykla- pak jsem zjistila, že je třeba nechat ji opravdu dobře rozpálit, nepospíchat, a pak máte masíčko skvělé chuti – rychle se zatáhne, stačí pár minut po každé straně a skvěle si pochutnáte.

V dnešní době už si lze koupit kvalitní pánev, která neničí životní prostředí a šetří energie.

Takže pokud nechcete při špatném počasí čekat s grilováním, pořiďte si domů kvalitní grilovací pánev. A nebojte se, využití najde jistě i během roku.

Já jsem vyzkoušela pánev na grilování Canging Flameguard a jsem spokojená.

Ve chvíli, kdy je pánev dostatečně nahřátá vás upozorní změnou barvy a grilování může začít. Pánev lze mýt v myčce a je vhodná pro všechny typy sporáků.

-Trojvrstvová mramorová vrstva zajišťuje pohodlné používání. Díky nepřilnavému povrchu poskytuje rychlé vaření a umytí

-senzor na pánvi upozorní, že je už nahřátá a má ideální teplotu na smažení

-ergonomicky měkká rukojeť

-vhodná na všechny typy vařičů: plynový, elektrický, keramický, halogenový, indukční a i do trouby na pečení do teploty max. 220 °C

-turbo indukční dno (rychle se nahřívá)

-šetří 35 % energie

-elegantní design

-Eco Friendly -neobsahují PFOA, olovo, kadmium

 

No a jak nejlépe naložit maso na grilování? Ideální je, aby bylo naložené přes noc, a aby maso v nálevu bylo položené celé. Na ryby a vlastně každé maso je ideální nakládat do oleje a bylinek.

Receptů na marinády je spousta. U nás nejvíc chutná 

 

Marináda moschári

 

 

Budete potřebovat:

• Bílý jogurt -  1 kelímek
• Sůl – ½ lžičky
• Pepř – podle chuti, asi ¼ lžičky
• Červená paprika – 1 plná  lžíce
• Chilli podle chuti, stačí trošku
• Česnek – 2 - 3 stroužky

 

Bílý jogurt smíchejte se všemi ingrediencemi, česnek nadrťte. Tato marináda se hodí ke všem masům.

 

Takže pokud počasí nepřeje, nebo máte prostě jen chuť na grilované maso nebo steak uprostřed týdne a nemáte gril doma, nebo nemáte zahradu na grilování, ugrilujte si maso v klidu v kuchyni na výborné grilovací pánvi.

Kdo má grilovací pánev, toho počasí už nikdy nezaskočí.

grilovací pánev koupíte po kliknutí zde: Pánev na grilování a steaky

další pánve a zboží do kuchyně může te koupit zde: kuchyňovo.cz

 

obrázek zdroj:http://www.kuchynovo.cz/Panev-na-grilovani-26-cm-Changing-Flameguard-d16.htm

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: