Elegantní konvice jako ideální dárek (nejen) pod stromeček

14.11.2017 13:08

Rychlovarná konvice je určitě jedním z nejpoužívanějších spotřebičů v kuchyni. Já si ještě pamatuji dobu konvic s pískacím nástavcem, který se používal na sporácích a vaření vody na kávu a čaj trvalo opravdu dost dlouho. Rychlovarné konvice mám proto moc ráda – voda v nich je uvařená velmi rychle, nemusím na kávu a čaj čekat dlouhou dobu. Ale přesto občas z nostalgie na ty klasické konvice zavzpomínám. Proto mne moc potěšilo, když jsem objevila rychlovarnou konvici Russell Hobbs Legacy Floral

Tady designéři pochopili, že my ženy máme rádi klasické a elegantní tvary konvic, a že občas chceme, aby naše kuchyně, ve které trávíme spoustu času, byla nejen vybavena spotřebiči, ale aby jimi byla i zdobena. A přesně takový pocit mám, když se podívám na konvici Legacy Floral (objem 1,7 litrů) – ta konvice zdobí. 

Když jsem ji uviděla poprvé, chtělo se mi povzdychnout : “áááách, ta je krásná – jako pro princeznu, nebo pro dámu“. Prostě velmi povedený design- konvice je krásně bílá, ozdobená drobnými černými kvítky, je elegantní, milá, prostě je krásná. Upoutá váš pohled a už ho nepustí – se zalíbením se na ni podíváte, kdykoliv přijdete do kuchyně.

A jako všechny spotřebiče Russell Hobbs není jen krásná, je i praktická a úsporná.

Šálek kávy si můžete dát opravdu rychle – šálek vody uvaří už za 55 sekund! Na konvici je i označení 1,2 nebo 3 šálky – takže pokud si chcete uvařit rychle čaj, nebo třeba kávu jen do 2 šálků, nemusíte zbytečně dlouho čekat, odměříte si přesně takové množství vody, které potřebujete. 

Rukojeť se velmi dobře drží, a také víčko na uzavření konvice je praktické (oproti některým odklápěcím víčkům se nestane, že se konvice uprostřed varu otevře). 

 

Konvice je lehoučká.

Nálevka na vodu je zdokonalena tak, aby z ní voda neodkapávala.

Konvice je postavena na základně 360 stupňů otočné s prostorem pro uložení kabelu.

Filtr uvnitř konvice je odnímatelný, snadno se tedy vyčistí, topné tělísko je skryté, po dovaření se konvice sama vypne.

Údržba je velmi snadná – stačí hladký povrch konvice otřít vlhkým hadříkem nebo houbičkou, při usazení vodního kamene stačí převařit vodu s trochou octa a poté důkladně vypláchnout.

Specifikace rychlovarné konvice

  Stylově bílá konvice s květinovými vzory a reliéfním logem Russell Hobbs

  Jednoduché nalévání

  Rukojeť pro snadné uchopení

  Zóna rychlého varu s označením 1, 2 a 3 šálků

  1 šálek uvaří za 55 sekund

  Ušetří až 66 % energie

  Zdokonalená nálevka

  Indikátor zapnutí

  Objem 1.7L

  360° základna s prostorem pro skladování kabelu

  Skryté topné tělísko

  Odnímatelný a omyvatelný filtr

  Indikátor množství vody

  Automatické vypnutí

  2400 W

Konvice Legacy Floral se stala ozdobou mé kuchyně. Moc ráda se na ni dívám, kdykoliv do kuchyně přijdu, nebo když vařím. Je to nejen spotřebič, ale i hezký designový doplněk. Přitom je to spotřebič velmi úsporný a kvalitní. Konvici doporučuji všem, kdo mají rádi krásné, jemné a elegantní spotřebiče. Vaření kávy a čaje se hned stane příjemnějším. Pokud chcete koupit rychlovarnou konvici pro sebe, nebo jako dárek, tahle krásná něžná bílá konvice s černými kvítky je přímo ideální. Recenze byla napsaná podle mých vlastních pocitů.

Tento produkt značky Russell Hobbs mi byl věnován společností Spectrum Brands na vyzkoušení.

Pokud si chcete prohlédnout konvici přímo na stránkách výrobce, klikněte zde: konvice Legacy Floral


 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: