horoskop na měsíc listopad 2016

01.11.2016 13:56

 

Máte rádi horoskopy? Já mám přiznávám ráda jen takové ty hezké, pozitivní, co nás nestraší hrůzami,kterých je kolem nás už i tak dost. jeden takový milý na listopad jsem pro vás objevila na stránkách www.zena-in.cz

 

Letos se Dušičky značně protáhnou, bohužel. Začátkem měsíce doznívá Novoluní ve Štíru se svými mystickými náladami a pak se na krátkou dobu ozvou vášně a milostná vzplanutí. Nikam však většinou nepovedou a po 10. listopadu se obloha i nálada zatáhnou docela. Trochu síly do žil nám nalije Úplněk v Býku - 14. 11. 2016, ale jeho energie může být spíše třaskavá. Novoluní ve znamení Střelce - 29. 11. 2016 spustí lijáky a vypjaté depresivní emoce. Takže nic moc ... Vyhrát by to mohl jen ten, kdo se na celý konec roku, tuším, že až do února uklidí někam, kde mu budou hvězdy nakloněny víc než v naší české kotlince :) .. Hlavu vzhůru přátelé, zimu nějak přečkáme a jaro nám vše jistě vynahradí!

Beran

Berani, vy přebruslíte smutným podzimem lépe, než většina z nás. Počátek měsíce bude sice trochu náročný, ale naštěstí po 9. listopadu se vám značně uleví. Kariéra se posune vpřed a ani o lásku nebudete mít nouzi. Navíc vás čeká rušný společenský život, který ve vás vzbudí naděje, přinese četné inspirace a probudí touhu po nových plánech.

Býk

Klidná melancholická nálada vám tentokrát docela vyhovuje. Máte čas udělat si pořádek ve své hlavě, srovnat si priority. První polovinu měsíce budete toužit prožít spíše v ústraní a sami se sebou. Obchody se celkem hýbou a finance zlepšují. Hluboký vnitřní klid a rozvaha, kterou pociťujete, prospívá také vašim vztahům. Na konci měsíce však přeci jen zatoužíte po společnosti. Následujte tuto výzvu! Udělá vám určitě dobře ...

Blíženci

Začátek měsíce vypadá docela slibně. Jste v jednom kole, energie máte dost a vaše osobnost jen září. Postupně se však začíná objevovat podzimní únava. Podstatné věci tedy neodkládejte a v druhé polovině měsíce se raději šetřete, ať nám neonemocníte. Kolem úplňku máte šanci si finančně polepšit, pokud však nepodceníte přesné načasování a dokážete prohlédnout intriky, které se kolem vás hrají. V blízkých vztazích je situace naštěstí docela dobrá.

Rak

Do listopadu vstoupíte plni dobrých nápadů a váš intelekt nebude snadné stíhat. Zvlášť Raci, narození koncem období, na tom budou velice dobře. Spisovatelé i umělci všeho druhu, dejte se do díla! Vztahy, ale i finance trochu stagnují, ale naštěstí se nemusíte bát nějakých fatálních propadů. Konec měsíce však s sebou přináší trochu rozčarování. Zdá se, že projekty, které jste nějakou dobu budovali, se dostanou do bodu mrazu. Vyhněte se unáhleným rozhodnutím a raději vyčkejte.

Lev

I když energie budete mít docela dost, bylo by dobré pro tento měsíc omezit pracovní aktivity a více se zaměřit na rodinu. Léto bylo hektické a vy nutně potřebujete cítit důvěrnou blízkost. Jste citlivější než obvykle a vaše intuice je otevřená. Využijte ji v rozhovorech se svými blízkými, ale také při komunikaci s obchodními partnery. Moudrost vám bude v listopadu náramně slušet.

Panna

Máte chuť se bavit a o náhlá milostná vzplanutí nebude nouze. Není to však dobrý nápad. Držte své emoce na uzdě a pokuste se je udržet v průměru. Jakákoliv vypjatá atmosféra vás víc než jindy položí na kolena. V klidu a míru si dejte do pořádku vše, co potřebujete a rozruch přenechte jiným. Věnujte se dětem, rodině a systematicky postupujte vpřed. Držte se toho, co znáte a umíte nejlépe, vyplatí se vám to.  

Váhy

Jupiter vás neopustil, tak můžete i v listopadu doufat ve štěstí a úspěch, ale protože podzimní energie jsou komplikované, zaměřte své usilování spíše směrem ke své rodině než na kariéru. O věcech bude možné snít, plánovat si budoucí postup, ale realizace bude zadrhávat a komunikace se nevyhne nedorozumění. Za každých okolností se vystříhejte zbrklosti a pokuste se být serióznější než kdykoliv před tím.

Štír

Energie listopadu jsou dostatečně hluboké, tajemné a magické, a rozhodně vám přijdou vhod. Nápady, ale i jejich realizace, vám nečiní problém. Jste ve svém živlu. Pokud budete opatrní v komunikaci, můžete si tento měsíc velmi polepšit - v kariéře, financích, ale také v lásce. Začátek měsíce může přivést do vašeho života i osudového partnera.

Střelec

Milujete lehkost a svobodu, ale tento měsíc se vám jí bude nedostávat. Saturn stále dohlíží, abyste nebrali své počínání na lehkou váhu. A bez křídel se vám žije těžko. Učení holt někdy bolí. Na začátku měsíce hrozí partnerské neshody a koncem měsíce zase nějaké nečekané potíže v práci. Zkrátka a dobře ... tento měsíc se držte hesla „vydržet“.  

Kozoroh

Venuše se v listopadu stěhuje do vašeho znamení, a tím umožňuje mnohým záležitostem ve vašem životě, aby se vydaly dobrým směrem. Konflikty pomalu ustávají a vaše nitro postupně zaplňuje moudrost a láskyplnost. Koncem měsíce můžete očekávat nějaká osudová setkání. Držte se ale trochu zpátky. Více naslouchejte a vnímejte, než abyste rozvíjeli vlastní aktivitu. Štěstí k vám přijde, jen pokud budete mít oči na šťopkách.

Vodnář

Vodnáři si v listopadu užijí! Velice záhy ze sebe setřesou jistá nepříjemná omezení a po hlavě se vrhnou do ideového nadšení. Nepůjde jim o jejich vlastní prospěch, ale o blaho nás všech. Stanou se z nich buditelé a nikoho nenechají na pokoji. Jejich hlas bude slyšet daleko a možná překvapí i sami sebe. Praktické věci půjdou sice stranou, ale to vůbec nevadí. Mít pro co žít a zač bojovat je parádní. Jejich energie bude nesmírně přitažlivá.

Ryby

Začátek měsíce bude trochu komplikovaný a donutí vás k větší obezřetnosti. Možná se zastaví nějaké projekty, nebo to s nimi bude vypadat bledě. Neztrácejte hlavu. Konečná rozhodnutí odložte na závěr měsíce, kdy bude vše jasnější. Nejen práce, ale i láska, která se na vás usměje a dovolí vám ohřát se na jejím teplém slunci. Venuše je pro tentokrát na vaší straně a pomůže vám ustát případné nezdary.

Hodně štěstí a lásky vám ze srdce přejí Pavel a Markéta, šamani z Háje

Markéta Švarcová
Šamanská poradna Přístav 69
www.pristav69.cz

zdroj horoskopů: https://zena-in.cz/clanek/horoskop-na-mesic-listopad-2016/kategorie/horoskopy

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: