Horoskop na 16. 10. 2017 - 22. 10. 2017

15.10.2017 15:33

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete promýšlet možnosti nových cest i začátků. V práci vás čeká nejeden úspěch, za který sklidíte zasloužený obdiv. Finance jsou v pohodě a ve vztazích s rodinou je vše zalité sluncem. Projeví  se vaše vrozené ochranitelské a pečovatelské sklony.    

Rak (22. 6.–22. 7.)

Důležité je, abyste se v tomto týdnu co nejvíce pokusili vyhýbat konfliktům. Pozor si dejte i na  to, abyste se ve svých očekáváních drželi nohama pevně na zemi. Poslouchejte rovněž svou intuici, opakovaně vás totiž vyvede z hrozících problémů.         

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto týdnu očekávejte posun v mnoha záležitostech. A to hlavně díky tomu, že racionální myšlení a bystrý úsudek budou vašimi silnými stránkami. Energie planet vás zásobuje spokojeností, úspěchem i financemi a nezapomíná ani na rodinnou pohodu.   

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čeká vás skvělý týden. V zaměstnání budete postupovat nezadržitelně vpřed, dočkáte se úspěchu a přijdou i zajímavé nabídky. Peníze vám scházet rozhodně nebudou a navíc si budete docela rozumět se svou rodinou. Co by vám mohlo tedy ještě scházet?         

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste rozjetí jako rychlík a sršíte energií. Také máte pořádně rychlý jazyk a někdy jím vládnete tak, že okolí nestačí zírat. Ne vždy  v dobrém! Buďte opatrnější na to, co a jak říkáte. Po finanční stránce je vše v pořádku a s rodinou je také vše OK.   

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden se budete učit vnitřní opravdovosti a také projdete mnohými změnami svého myšlení. Dobrou zprávou je rovněž to, že se většinou obejdete bez hádek, i když se ocitnete v napjaté situaci.  A dokonce se stanete často i baviči svého okolí.   

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete zřejmě docela dost filozofovat a přemýšlet nad vším možným. Zároveň se vám bude dařit v práci a uděláte dojem na své nadřízené, což vám vynese výhody. S rodinou zažijete hodně hezkých chvil a ledacos si i dopřejete díky dostatku financí.   

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Týden, zaměřený na vztahy s okolím, nebude úplně jednoduchý. Budete konfrontováni s mnoha nepříjemnostmi na různých frontách, naštěstí to pro vás nevypadá nebezpečně. Dokážete se jim postavit čelem, jak je vaším zvykem. Oporou vám bude vaše rodina.   

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V tomto týdnu se budete muset porvat s problémy, které se k vám opakovaně vracejí. Mohou vás potkat i různá nedorozumění a v jejich důsledku také nepříjemnosti. Ale vy to zvládnete a víkend si užijete naprosto skvěle, v pohodě a plný veselé nálady.      

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Týden vám nepřinese ani vyloženě negativní, ale ani výrazně pozitivní události. Spíše se budete cítit unavení a váš organismus si řekne o to, abyste více odpočívali. Vyhovte mu a odpočívejte v přírodě a také v kruhu svých nejbližších, pomůže vám to.        

zdroj: https://www.kafe.cz/horoskopy/horoskop-na-16-10-2017-22-10-2017-36347.aspx

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: