Horoskop na 11. 12. 2017 - 17. 12. 2017

10.12.2017 14:51

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete velmi činorodí, věci se vám navíc budou dařit. Kromě toho se stanete v tomto týdnu nositeli dobré nálady a optimismu. Budete zřejmě požádáni o pomoc a rádi vyhovíte. Přinese to radost také vám. Doma vás čekají intenzivní přípravy na Vánoce.         

Býk (21. 4.–21. 5.)

I když vám většina věcí bude v tomto týdnu vycházet, neubráníte se občasné nechuti do práce a mírnému filozofování o budoucnosti. Řešte však jen aktuální záležitosti. Vaše tělo si také pravděpodobně řekne o odpočinek. Ve vlastním zájmu mu vyhovte.   

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V tomto týdnu se budete trošku potýkat s vlastní rozmrzelostí a pocitem neúspěchu či samoty. Budete si ale moct dokázat, že vše zvládnete a dokážete se vyhnout i nepříjemným situacím. A to by vám mělo nejen zlepšit náladu, ale i zvednout sebevědomí.   

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete okolí válcovat svým elánem a optimismem. Lidé se budou divit, odkud čerpáte svou energii. V zaměstnání upoutáte pozornost, můžete se stát kandidátem na zajímavou pozici. Ve vztahu vám to klape a s rodinou se společně těšíte na vánoční svátky.   

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden bude možná trochu náročnější. Přepadne vás lehčí stres a nervozita, zda všechno do Vánoc zvládnete. Následkem toho budete uspěchanější a vnitřně neklidní. Důležité je se tomu nepoddávat. Svátky mohou být krásné i bez špičkového úklidu.   

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jednoduše řečeno, v tomto týdnu nebude místo pro mnoho pohodových chvilek. Hvězdy se rozhodly vám čekání na Vánoce okořenit. Můžete být unavení, bez nálady a pod vlivem stresu. Braňte se dostatečným spánkem, pitným režimem a nepodceňujte relaxaci.      

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu se budete zabývat finančními záležitostmi a vším, co s tím souvisí. Není vyloučen ani pracovní postup. V centru vašeho zájmu budou i vaše děti a rodina, kde se rozhodnete změnit některá dosud zajetá pravidla. Dost si od toho slibujete.   

Štír (24. 10.–22. 11.)

Optimismus, energie, úspěch. Tato slova stručně charakterizují to, co můžete od tohoto týdne očekávat. Budete se snažit uspět, přinášet dobrou náladu a k tomu vám navíc bude pomáhat váš neutuchající elán. Pamatujte však také na odpočinek a zábavu.   

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Půjdete si za svým se silou povodně. I ona hrne vše před sebou a neohlíží se na to, co způsobuje. V práci vám to přinese vytoužený úspěch, v mezilidských vztazích to může znamenat ztráty. Pořádně se zamyslete nad tím, zda vám to za to vůbec stojí.   

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu si prověříte svůj úsudek. Půjde o to, zda dokážete posoudit lidi kolem sebe a odhadnout některé situace. Dávejte si pozor na přílišnou důvěřivost a naopak skoro až paranoidní nedůvěru. V kariéře, financích i rodině bude vše v pořádku.   

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden bude rozhodně pestrý. V práci se vám zadaří, budete se snažit pomáhat lidem okolo a zároveň se vyznat sami v sobě. Dokážete přitom ale také chvílemi lézt na nervy svému okolí. Aspoň je jisté, že se nebudete nudit a lidé kolem vás taky ne.   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Připravte se na zvýšenou citlivost a větší hloubavost. Váš pracovní výkon to nijak neovlivní, spíše se to podepíše na vašem partnerském svazku a mezilidských vztazích. Občas dostanete více podpory, jindy trochu vynadáno. To zase přejde, nebojte se.                         

zdroj

https://www.kafe.cz/horoskopy/horoskop-na-11-12-2017-17-12-2017-36482.aspx

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: