Hodinky, které mají řemínek ve stylu náramku - úžasný módní doplněk na léto

02.06.2017 20:41

Pomalu ale jistě začíná léto.  V létě si my, ženy, užíváme  módu mnohem víc, než v jiných ročních obdobích. Vždyť léto nás přímo vybízí k nošení šatů, sukní, topů, tunik, overalů a dalších módních kousků. No a ke každému outfitu patří i nějaký doplněk. Milujeme náušnice, náhrdelníky, korále, náramky – prostě i šperky jsou vidět víc a tak se ukazujeme. V létě tolik nespěcháme, je nám fajn, býváme déle venku – ale čas musíme hlídat stále. Ať už jdeme do práce, na rande, vedeme děti do školy, školky, nebo prostě jen máme být někde v určitou dobu – třeba i s kamarádkou na kávě, chodit pozdě se nehodí. A proto potřebujeme hodinky. No a jak skloubit nošení hodinek a velmi oblíbených náramků? Už to není problém. Objevila jsem v Eshopu www.hodinky-kamene.cz úžasnou věc – a to hodinky spojené s náramkem. Tedy abych byla přesnější – pásek hodinek tvoří náramek. A vypadá to naprosto dokonale, úžasně – a další superlativa snad ani nemusím psát. Jsou to krásné hodinky – a jdou přesně, takže vám to bude slušet a ještě nikdy nikam nepřijdete pozdě.

Hodinky mají na náramku moderní krásné modré korálky, a přívěsky  - dva kroužky a dvě truhličky z kovu, mezi nimi je ukryt kovový uzávěr, který sám vypadá jako ozdoba. Proti rozepnutí a spadnutí z ruky mají hodinky bezpečnostní řetízek. Na hodinkách je 18 vsazených krystalů bílé barvy okolo ciferníku. Hodinky jsou na baterii a mají japonský quartzový strojek. Materiál hodinek je slitina s povrchem chromu, zadní kryt je z nerez oceli.. Obvod je 20,5 cm.

Hodinky mi přišly zabalené v krásné růžové krabičce, pokud je tedy chcete dát jako dárek, určitě budete mít úspěch a jsou připraveny přímo k darování.

Hodinky se mi moc líbí. Zapínání jsem si zkusila párkrát „nanečisto“, teď už si je lehce zvládám zapnout jednou rukou, je to jen otázka cviku. Pokud jste tedy jako já milovnicemi náramků všech typů, neváhejte a kupte si tyhle hodinky s náramkem. Nikdy nikam už nepřijdete pozdě a ještě získáte skvělý módní doplněk. Pokud se hodinkám na ruku říká náramkové, tyhle hodinky to splňují na 100%. Takže pokud chcete, aby vám to v létě slušelo, kupte si hodinky po kliknutí zde: Dámské hodinky s krystaly a korálky

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: