Gril co má styl - gril George Foreman Family model 14525-56

20.04.2017 12:21

Gril co má styl.

Máte rádi grilování? Já ano, takže jsem se vždycky celou zimu těšila, až venku rozpálíme gril. A pak jsem si řekla, že vlastně nemusím čekat na léto. Můžu grilovat i doma, v pohodlí kuchyně, nebo balkónu. A tak jsem si pořídila gril George Foreman Family model 14525-56 s odnímatelnými grilovacími plochami. A musím říct, že jsem naprosto spokojená. Grilování je zdravý způsob přípravy jídla- můžete díky nepřilnavému povrchu grilovacích plotének jídlo připravovat i bez bez tuku. Na internetu a v kuchařkách je spousta inspirativních receptů na grilování téměř čehokoliv – masa (hovězího, vepřového, kuřecího, krůtího), hamburgerů, příprava pannini, grilované zeleniny, a nebo ryb na všechny možné způsoby. Doporučuji pořídit si za okno pár květináčků s čerstvými bylinkami jako rozmarýn, tymián, dobromysl a další, které grilované pokrmy velmi oživí a skvěle ochutí.

Gril je designově velmi hezký, takže je v kuchyni i hezkým doplňkem – ráda se jím chlubím. (uzamykatelné plochy umožňují uložení grilu i ve vertikální poloze). Gril je moderní, nerezový povrch se velmi dobře udržuje. Vnitřní grilovací plochy jsou potaženy vrstvou, která jde také velmi dobře umýt. Jen lehce „vycvaknete“ obě ploténky a omyjete, když griluji zeleninu, tousty nebo pannini, stačí jen otřít vlhkým ubrouskem.

Na grilovací ploše o rozměrech 26,5 x 16 cm připravíte až 4 porce, gril George Foreman Family model 14525-56  je tedy vhodný jako gril rodinný.

Gril má digitální časovač, který lze nastavit až na 20 minut, nemusíte tedy u grilu stát, po ukončení vámi zvoleného časového intervalu se ozve 4x zvukový signál. Ale pozor – signál upozorňuje na to, že uplynul čas, který jste navolili, není to signál o ukončení grilování, ploténky hřejí stále stejně.

Gril lze použít jako kontaktní – tedy že potraviny grilujete tak, že celý gril vlastně zavřete, nebo jako bezkontaktní – horní grilovací plochu „uzamknete“ 5 cm nad spodní plochou, můžete tak třeba rozpékat sýr na povrchu.

Panty grilu se přizpůsobují tloušťce grilovaných potravin. Šťáva z pokrmů je odváděna drážkami do odkapávací misky.

Pokud jste tedy fanda do grilování, nebo prostě jako já máte rádi zdravý způsob přípravy jídla a rozpékání, určitě si pořiďte domů gril George Foreman Family model 14525–56. Já ho prakticky ze stolu už neuklízím. Příprava večeří je totiž s grilem snadná a rychlá – stačí třeba plátek masa, ochutit kořením nebo bylinkami, nastavit časovač a klidně se můžete věnovat něčemu jinému, gril vás zvukovým signálem upozorní, že jídlo je připraveno. Pro děti připravuji často tousty, pannini, hamburgery – příprava je rychlá, vím, co jim dávám (složení si řídím sama), a všichni jsou moc spokojení. Gril využívám, i když se sejdeme s přáteli – prostě místo posezení na zahradě máme gril na stole, pochutnáme si stejně.

George Foreman Family model 14525–56 mohu jen doporučit, je prostě krásný na pohled a skvěle v něm připravíte všechny grilované dobroty, co máte rádi, a po grilování je údržba velmi snadná a rychlá. Gril splňuje všechny podmínky, které od spotřebiče očekávám. 

Tenhle gril je úplná novinka, více se o něm můžete dozvědět zde, a zde ho můžete i koupit: Gril George Foreman family model 14525-56

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: