Dámská taška na notebook za úžasnou cenu pro čtenářky stránky janaVpohodě

09.05.2017 10:39

Dnes bych vám chtěla předsvit dámskou tašku HP Canvas.

Ať se nám to líbí, nebo ne, žijeme v mobilní době. Proto pracujeme, často i když jsme na cestách, z domova, v autě, ve vlaku – notebook se stal naším věrným společníkem.

A protože jsme ženy, rády se i líbíme. Proto jsem ráda, že se našli výrobci a prodejci, kteří začali vyrábět a prodávat tašky, které skryjí naše notebooky,usnadní jejich přenášení a ještě vypadají elegantně.

Tašky Canvas jsou úžasně velké, v pohodě se do nich vejde notebook až do velikosti 14 palců (úhlopříčka 35.6 cm). Rozměry jsou 420 x 140 x 320 mm, váha pouhých 0,51 kg. Taška ochrání jakékoliv zařízení a vypadá tak dobře, že ji lze nosit prakticky kamkoliv. Takže já dávám sbohem nepraktickým obalům na notebooky nebo těžkým kabelám, a nosím notebook v tašce, která je pro přenos přímo vyrobená, praktická na přenášení, velmi lehká,  a ještě moc hezky vypadá.

Taška Canvas je vyráběna v několika barevných provedeních (barvy jsou velmi příjemně sladěny, vybere si určitě každý.:

Dámská taška HP Canvas červená

Dámská taška HP Canvas - červená (V1M57AA)

Dámská taška HP Canvas šedá

Dámská taška HP Canvas - šedá (V1M58AA)

 

Dámská taška HP Canvas černá.

Dámská taška HP Canvas - černá (V1M56AA)

Pokud si zakoupíte tašku HP Canvas (v kterékoliv z barevných variant) máme pro Vás exkluzivní slevu na kabelku.

Všem čtenářkám na ně nabízíme speciální cenu 490 Kč za 1 ks, pro získání této slevy, stačí jednoduše do políčka pro slevový kód napsat tento kód slevy : VPOHODESHP 
Sleva je platná do 31.5.2017

tašky koupíte po kliknutí na odkaz zde: www.hpmarket.cz

Buďte tedy v pohodě s úžasnou taškou na notebook za super cenu. Jinde tuhle skvělou tašku za tak úžasnou cenu nekoupíte. Teď se vám na cestách  bude notebook nosit krásně a s radostí.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: