Chcete se cítit jako princezna? Hýčkejte se růžovou kosmetikou...

26.04.2017 12:20

Miluji růže. Nejen pro jejich krásu, ale i pro jejich vůni. Už jako malá jsem vůni růží měla moc ráda- babička měla velikou růžovou zahradu, v ní pěstovala spoustu odrůd růží, byly krásné. A s večerem i nádherně voněly. Voněla každá trochu jinak, a byla to vůně velmi příjemná a opojná. Pamatuji se, že vždycky večer po práci si babička s dědou chodili sednout na lavičku do růžové zahrady. Jen tak seděli, někdy si povídali, někdy jen mlčeli, dívali se na růže a užívali si, jak hezky voní. Tehdy jsem nechápala, jak můžou vydržet jen tak sedět a dívat se – dnes už to vím, a dala bych nevím co za to, moci si někdy s nimi sednout na lavičku a užívat si tu krásu.

Myslím ale, že od té doby mám moc ráda vůni růží – kdykoliv ji ucítím, jako by mě pohladila babička.

Proto jsem s velkou radostí pro vás testovala růžovou kosmetiku od firmy Ellemare.

Dala jsem si záležet. Mám poměrně citlivou pleť, takže jsem používala kosmetiku pravidelně, abych poznala, jestli na ni nebudu reagovat citlivě. A jsem moc ráda, že mě krémy nijak nedráždí, jsou mi velmi příjemné, pleť mám jemnou a – jak jinak-krásně voňavou po růžích.

Nejvíc jsem si oblíbila masážní houbičku s mýdlem.

Nádherně voní a jako skvělý bonus má anti celulite účinek. Takže sbohem celulitido – já už jsem svůj výrobek na boj s tebou objevila a jen tak se ho nevzdám. Houbička spojená s mýdlem je skvělý výrobek – máte ji hned po ruce a nemusíte nikde složitě hledat gel nebo krém a houbičku – je to vyřešeno pěkně dohromady.

Pleťový krém AntiAge s obsahem Q10 – je bez parabenů, velmi příjemná jemná růžová vůně, snadno se roztírá, rychle se vsákne, nenechává po sobě na pleti mastný film, pleť je po něm vypnutější – takže jsem spokojena, splnil opravdu to, co nabízí.

Denní a noční krém – oba jsou bez parabebenů, jemná růžová vůně je velmi příjemná. Oba krémy mohu doporučit, nedráždí pleť, pleť je po nich hydratovanější, nepne, naopak je jemnější a vláčnější, lehce se roztírá i vstřebává.

Další z vyzkoušených produktů je Anti Age Serum with Argilerine B-Effecct – sérum opět neobsahuje žádné parabeny, obsahuje bulharskou růžovou vodu (takže opět ta úžasná jemná růžová vůně), vhodný i pro citlivou pokožku, nedráždí. Pleť je po něm příjemně vypnutá.

A posledním výrobkem je Softening Lip Balsam (s UV filtrem) Argan & Rose -  jemně vonící velmi příjemný balzám na rty, se kterým vaše rty nebudou nikdy popraskané.

Doufám, že jsem Vás nalákala k použití růžové kosmetiky a budete s ní spokojeni stejně jako já.

Já jsem se do té jemné růžové vůně přímo zamilovala – pleť mám krásně jemnou, celulitidě díky masážní houbičce budu moct zamávat a nebudu si v plavkách připadat hloupě, no a můj úsměv bude zářivější, protože nebudu mít rozpraskané rty. A k tomu všemu bonus jemné růžové vůně. Nemusíte se opravdu bát žádné ostré vůně- je to jako když projdete kolem růže a ucítíte její jemnou vůni. Díky krásnému balení a jemné růžové vůni je tato kosmetika vhodná i jako dobrý a kvalitní dárek, se kterým budete mít určitě úspěch.

Pokud chcete více informací o dalších výrobcích, podívejte se na stránky Ellemare. Stačí kliknout zde: Ellemare kosmetika

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: