Actimaris – malý zázrak do lékárničky

19.04.2017 11:52

Actimaris – malý zázrak do lékárničky.

Na produkty Actimaris jsem narazila víceméně náhodou. Na internetu na mě problikla reklama na  Actimaris. A protože jsem holka zvědavá, začala jsem se o tyto výrobky zajímat víc a navštívila jsem stránku www.actimaris.cz. A od toho byl už jen malý krůček k tomu, abych od zvědavosti  přešla k činu a výrobky otestovala. Testovala jsem Actimaris Sensitiv – roztok na výplach a hojení ran a Actimaris gel na hojení.

Actimaris funguje na principu aktivního kyslíku a mořské vody. Desinfikuje rány a urychluje hojení.

A protože jsme velká rodina – mám 4 děti, tak u nás nikdy není nouze o různá poranění, odřeniny, opary, akné a afty. Já trávím spoustu času v kuchyni, takže se často lehce popálím o troubu – i na tyto popáleniny je Actimaris skvělý – chladí a zároveň zabrání, aby se do rány dostala infekce. Moje maminka je krátce po operaci a musím říct, že si Actimaris moc pochvaluje. Po dvou týdnech mazání jizvy Actimaris gelem  je jizva světlejší, nepne, a hlavně nijak nesvědí a nebolí. I lékařka byla spokojena, jak pěkně se rána hojí a gel Actimaris pochválila.

Sensitiv roztokem potíráme v podstatě všechno – drobné odřeniny, které potřebují vyčistit (ani jednou se nám nestalo, aby rána začala hnisat), dcery si potírají akné na rukách a na zádech – jakmile se objeví „pupínek“ potřou ho Sensitive roztokem a tím vlastně desinfikují, na to nanesou trochu gelu a už po zhruba 10 dnech je pupínek téměř neznatelný.

Actimaris má opravdu širokou škálu použití i pro nás ženy – používá se na rychlé a šetrné hojení Mastitidy, herpetické genitální infekce, rány po gynekologických operacích a může se používat i v těhotenství a u dětí – neobsahuje totiž žádné nebezpečné nebo dráždivé přísady.

A pokud děti trpí na afty – Actimaris Sensitiv roztok na výplach a hojení je skvělý na desinfekci v ústech a urychlení hojení aftů (i opatů) a co je důležité – neštípe, takže jeho používání se obejde bez dětských slziček a strachu.

Jsem s produkty Actimaris opravdu velmi spokojená a našly si u mě v lékárničce svoje stálé místo. Jsem jimi opravdu nadšená, takže kudy chodím, tudy ho doporučuji. A kamarádky i rodinní příslušníci, kteří vyzkoušeli produkty Actimaris si je pochvalují. Nesetkala jsem se zatím s tím, že by někdo byl nespokojený. Je to výrobek, který rozhodně stojí za to vyzkoušet. Pokud se chcete dozvědět o výrobcích více, klikněte zde: www.actimaris.cz

Actimaris gel + Sensitiv

zdroj obrázku:https://www.actimaris.cz/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: