Aby to našim miminkům slušelo nejen na vánoce

11.12.2017 15:12

Už jsem se vám chlubila, že se mi v lednu narodí vnouček. A jako správná babička se přímo vyžívám v pořizování dětské výbavičky. V době, kdy jsem já měla děti malé, nebyl příliš velký výběr oblečků, takže teď jsem přímo nadšená a šťastná z toho nepřeberného množství oblečků na kluky i holčičky. No a ještě je tu jeden velký pomocník a to je internet. A tak sedím, a brouzdám, prohlížím a vybírám, a když najdu eshop, kde mají hezké věci, ráda ho vyzkouším a podělím se s vámi o zkušenost.

Tentokrát jsem pro vás objevila eshop s kojeneckým zbožím kojenecke-obleceni.eu . 

Vybrala jsem pro vnoučka nádhernou soupravičku New Baby Zebrababy II modrá.

Soupravička se skládá ze dvou částí – kabátku a dupaček.

Kabátek je jednobarevný – já jsem vybrala v modré barvě, protože se narodí chlapeček. Na rukávech a kolem krku má potisk malých modrých zeber na bílém podkladu. Zapínání má na cvočky (patentky) po celé délce na bříšku. Miminko tedy nic netlačí na zádech ani na boku při spinkání. Kabátek je ze 100 % bavlny, je tedy příjemně měkký a jemný, dobře se udržuje, a nemačká se.

 

Dupačky mají zapínání na cvočky (patentky) na ramínkách a mezi nožičkama- jsou tedy velmi praktické při oblékání i při přebalovaní. Na dupačkách jsou barvy obráceně než na kabátku – dupačky jsou bílé s potiskem modrých malých zeber a lemy a šlapky na nožičky jsou tmavě modré. Dupačky jsou také ze 100 % bavlny – miminku tedy budou na tělíčku velmi příjemné.

Celá soupravička spolu vypadá velmi hezky a mazlivě, na dotek je velmi příjemná, všechny švy a lemy jsou ušity tak, že miminko nikde nic netlačí. Souprava je velmi praktická na oblékání. Vzor malých zebřiček vypadá velmi roztomile, ale přitom je decentní – prostě krásný.

Pokud chcete koupit dvoudílnou soupravu New Baby Zebrababy II modrá, klikněte zde: kojenecká souprava New Baby Zebrababy modrá

Pokud chcete soupravu New baby Zebrababy ve variantě pro holčičky, klikněte zde: New Baby Zebrababy II růžová

 

V eshopu kojenecke-obleceni.eu si vyberete spoustu krásného oblečení na miminka ve všech barevných variantách – na kluky, holčičky, i neutrální. Nakoupíte zde i kojenecké potřeby a hračky, výběr je velký a ceny jsou příznivé.

 

Pokud tedy plánujete nákup kojenecké výbavy, určitě si vyberete v eshopu kojenecké-obleceni.eu , a budete spokojeni. Já už mám vyhlídnuté další krásné oblečky, ať to miminku sluší. A protože určitě tenhle nákup není poslední, těšte se na další recenze. Tuhle nakupovací část „babičkování“ prostě miluji, takže další doporučení určitě ještě budou.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment kojeneckého zboží, klikněte zde:  kojenecke-obleceni.eu

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: